Μπραντ Πιτ-Τζορτζ Κλούνεϊ αφήνουν εποχή στη Βενετία - Ώριμοι, γοητευτικοί, έξυπνοι, καλοντυμένοι, κεφάτοι ατακαδόροι (φωτό-βίντεο)

Συναντιούνται ξανά στη μεγάλη οθόνη, μετά από 16 χρόνια και την ταινία των αδερφών Κοέν «Burn After Reading».

Έχουν στραμμένα όλα τα βλέμματα επάνω τους και όχι άδικα!

Ο λόγος για τον Μπραντ Πιτ και τον Τζορτζ Κλούνεϊ.

Οι δύο πιο γοητευτικοί ηθοποιοί του Χόλυγουντ παρευρέθηκαν στο Φεστιβάλ της Βενετίας και όλοι σχολίασαν την κομψότητα αλλά και το χιούμορ τους.

Να πούμε ότι  πρωταγωνιστούν στην κωμωδία δράσης του Tζον Γουάτς, «Wolfs», η οποία προβλήθηκε εκτός συναγωνισμού στο 81ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και σύντομα θα κυκλοφορήσει σε streaming από την Apple TV.

Δείτε εδώ το τρέιλερ της ταινίας:

Υποδύονται δύο «μοναχικούς λύκους», επαγγελματίες fixers οι οποίοι προσλαμβάνονται για να καλύψουν εγκλήματα υψηλού προφίλ. Ωστόσο έρχεται η στιγμή που αναγκάζονται να συνεργαστούν με κωμικοτραγικά αποτελέσματα.

«Θέλαμε να κάνουμε ένα πρότζεκτ μαζί που θα είχε νόημα. Και για μένα νόημα σε αυτή την ηλικία έχει να δουλεύω με ανθρώπους που είναι σημαντικοί για μένα και απολαμβάνω να περνάω χρόνο μαζί τους» ανέφερε σε συνέντευξη τύπου ο Μπραντ Πιτ για τη συνεργασία του με τον Κλούνεϊ, με τον οποίον συναντιούνται ξανά στη μεγάλη οθόνη, μετά από 16 χρόνια και την ταινία των αδερφών Κοέν «Burn After Reading».

Ο Κλούνεϊ με τη σειρά του δήλωσε: «Είμαστε τυχεροί που έχουμε ακόμα την καριέρα μας. Είμαι 63 ετών και ακόμα κάνω αυτό που αγαπώ».

instagram @justjared

Πόζαραν μαζί στο κόκκινο χαλί με φανταστικά κοστούμια, γκρι για τον Τζορτζ και θαλασσί για τον Μπραντ, ενώ το βράδυ φόρεσαν διαχρονικά μαύρα tuxedos.

Σε άλλες εμφανίσεις είχαν στο πλευρό τους τις αγαπημένες τους, Αμαλ και Ines de Ramon αντίστοιχα.

Διαβάστε ακόμη: Η Αμάλ Κλούνεϊ έλαμψε με νέο κίτρινο φουστάνι - Μετά έβαλε ένα σούπερ μαύρο - Αδιανόητο χτένισμα - Η μνηστή του Μπραντ Πιτ έχει δρόμο ... (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Αμάλ & Τζορτζ Κλούνεϊ: Dinner date με λευκό κροσέ φόρεμα - Αγκαζέ με τον γοητευτικό ηθοποιό μετά από 10 χρόνια γάμου (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ