Philippine Leroy-Beaulieu: Η “bitch" τou Emily in Paris είναι o ορισμός του chic αλά γαλλικά! Οι πιο εμβληματικές εμφανίσεις στη σειρά - Περιοδικό μόδα

Το part 2 της σειράς θα κυκλοφορήσει στις 12 Σεπτεμβρίου στο Netflix

Η Philippine Leroy-Beaulieu επιστρέφει στις οθόνες μας με την κυκλοφορία της 4ης σεζόν του «Emily in Paris» στις 12 Σεπτεμβρίου!

Δείτε εδώ το τρέιλερ του part 2:

Το προσεγμένο και διαχρονικό στυλ της "bitch" της σειράς την κάνει αληθινή ambassador του γαλλικού σικ.

Εντυπωσιακές τουαλέτες και ταγιέρ αλλά και λαμπερά κοσμήματα συνθέτουν την εικόνα μίας καλοντυμένης γυναίκας με φινέτσα.

Δείτε εδώ τις πιο εμβληματικές της εμφανίσεις: 

Η "Sylvie" είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας.

Υπεροπτική, και συχνά υποτιμητική, αφεντικίνα της ηρωίδας "Emily” (Lily Collins) είναι ένα πρόσωπο για το οποίο ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά, τουλάχιστον σε διεθνές επίπεδο. 

Η μεγάλη επιτυχία ήρθε το 1985 με τον ρόλο της στην κωμωδία Trois hommes et un couffin που έκανε τεράστια επιτυχία στη Γαλλία και της έφερε μία υποψηφιότητα για βραβείο César ως ανερχόμενη ηθοποιός.

Η ταινία έγινε αργότερα ριμέικ στην Αμερική ως Τhree Men and a Baby.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός πήρε μέρος σε διάφορες ταινίες του γαλλικού σινεμά, όμως καθώς περνούσαν τα χρόνια οι προτάσεις άρχισαν να μειώνονται.

Η προσωπική της ζωή

Ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά για την προσωπική της ζωή, καθώς η Philippine Leory- Beaulieu φροντίζει να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έχει αποκτήσει μια κόρη, την Tais, που είναι 30 ετών, καλλιτέχνης και ζει στην Αγγλία, από τη σχέση της με τον Γάλλο κινηματογραφιστή Richard Bean, με τον οποίο δεν παντρεύτηκαν ποτέ.

Στα 17 της χρόνια ερωτεύτηκε και έκανε σχέση με τον Santiago Amigorena, ο οποίος στη συνέχει έγινε γνωστός σκηνοθέτης, σεναριογράφος και συγγραφέας. Μάλιστα, έχει γράψει ένα βιβλίο το οποίο αναφέρεται στην σχέση τους και τον τραύμα που βίωσε από τον χωρισμό τους. 

Διαβάστε ακόμη: Emily in Paris: Ποιος είναι ο άγνωστος άντρας πάνω στη βέσπα; Νέες φωτό από την 4η σεζόν που θα δούμε στις 12 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε ακόμη: Με φουλ παγιέτα Giorgio Armani Prive η Lily Collins στην πρεμιέρα του «Emily in Paris» - Την παράσταση «έκλεψε» η Ashley Park με ασημένια τουαλέτα Lever Couture (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ