Brad Pitt: Πρώτη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με το νέο του αμόρε – Ο γόης του Hollywood δεν άφηνε το χέρι της όμορφης Ines (φωτό)

Δεν πρόλαβε να φύγει η Jolie από τη Βενετία και...

Ο Μπραντ  Πιτ βρέθηκε στο κόκκινο χαλί της Βενετίας με την νέα του αγαπημένη την Ινές Ντε Ραμόν.

Ο σταρ του Χόλιγουντ μπορεί ακόμα να βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την με την πρώην σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί, η οποία αποθεώθηκε από το κοινό 2 μέρες πριν για την ερμηνεία της στην ταινία «MARIA», αλλά φαίνεται λίγο να τον ενδιαφέρει ότι είναι δίπλα του η όμορφη Ινές.

Ο Μπραντ Πιτ είναι εδώ και δυο χρόνια με την σχεδιάστρια κοσμημάτων και φάνηκαν πολύ ερωτευμένοι στο κόκκινο χαλί.

Image

Image

twitter

Ο κομψός Μπραντ Πιτ, επέλεξε ένα μαύρο Louis Vuitton κοστούμι, ενώ η Ινές έκανε το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί με ένα λευκό φόρεμα σε στενή γραμμή με ένα ώμο.

Διαβάστε ακόμα: Το εξώφυλλο της χρονιάς! Τζορτζ Κλούνεϊ-Μπραντ Πιτ, οι αγέραστοι καλλονοί του Χόλυγουντ μαζί - Ποιος Έλληνας τους χτένισε (φωτό)

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ είχαν φροντίσει ώστε το πρώην ζευγάρι να μην συναντηθεί στη Βενετία και υπάρξουν τυχόν «προβλήματα», δεδομένης της συνεχιζόμενης κόντρας τους σχετικά με το διαζύγιό τους.

Image

Image

twitter

Ο Μπραντ Πιτ και η Ινές ντε ραμόν είχαν πλάι τους στο κόκκινο χαλί τον Τζορτζ  Κλούνει, κολλητό φίλο του  ηθοποιού και την σύζυγό του, Αμάλ.

Οι δύο ηθοποιοί προωθούν την ταινία τους με τίτλο «Wolfs», στην οποία υποδύονται ειδικούς σε εγκληματικές «εκκαθαρίσεις» που προσλαμβάνονται απροσδόκητα για την ίδια δουλειά – την εξουδετέρωση ενός πτώματος σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.

Διαβάστε ακόμα: Μπραντ Πιτ-Τζορτζ Κλούνεϊ αφήνουν εποχή στη Βενετία - Ώριμοι, γοητευτικοί, έξυπνοι, καλοντυμένοι, κεφάτοι ατακαδόροι (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ