Γιώργος Τσαλίκης: Η απρόσμενη συνάντηση με την Μαρίνα Σάττι - "Μου έφτιαξε τη διάθεση - Χάρηκε η ψυχή μου" (βίντεο)

Στο παρελθόν ο τραγουδιστής είχε σχολιάσει αιχμηρά την Μαρίνα

Μία απρόσμενη συνάντηση είχε ο Γιώργος Τσαλίκης στο lounge του αεροδρομίου.

Ο γνωστός καλλιτέχνης συνάντησε την Μαρίνα Σάττι και μέσα από ένα σύντομο βίντεο θέλησε να μοιραστεί τη χαρά που ένιωσε.

Μίλησαν, έλυσαν κάθε παρεξήγηση και φυσικά έβγαλαν και selfie!

"Αυτό σήμερα Μαρίνα μου έφτιαξε τη διάθεση !!
Χάρηκε η ψυχή μου..!
Τι ωραία σχέδια έχει ο Θεουλης πολλές φορές ..!!
Τα καλύτερα σου εύχομαι !
Να τα πούμε σύντομα !! @marina_satti", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης του.

Ο σχολιασμός του Γιώργου Τσαλίκη για την Μαρίνα Σάττι

«Με πήραν από 2-3 εκπομπές να πω τη γνώμη μου για τη Eurovision και για την ελληνική συμμετοχή. Το απέφυγα, αλλά επειδή έχουμε μια ζωντανή σχέση εδώ στο Instagram και με ρωτάτε, μπορώ να σας πω τώρα αυτά που θέλω. Το τραγούδι σε κάποιους άρεσε και σε κάποιους άλλους δεν άρεσε, αλλά αντικειμενικά είχε μια συνέπεια σε αυτό που είναι η συγκεκριμένη καλλιτέχνης», είπε αρχικά.

«Το πρώτο post της Μαρίνας, όταν πήγε στον διαγωνισμό, ήταν πάνω στο κρεβάτι με τουρλωμένο τον πισινό και 10 φωτογραφίες, εκ των οποίων οι επτά ήταν ο ποπός της. Μετά πας στη συνέντευξη Τύπου της εκπροσώπου του Ισραήλ, σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, το οποίο αφορά όλη την Ευρώπη κι αφορά όλους εμάς και μου θυμίζεις τον γιο μου τον Άγγελο, όταν πηγαίναμε επίσκεψη και βαριόταν και μου έλεγε "μπαμπά, πότε θα πάμε σπίτι;".

Μια ωραία προσπάθεια δεν την ακυρώνουμε, αλλά εκ του αποτελέσματος, στον τρόπο που στήθηκε, το αντιμετώπισε και πλασαρίστηκε από μια ανέτοιμη και λίγο ανώριμη γυναίκα. Κατά τη γνώμη μου όμως, σπουδαία καλλιτέχνιδα και ιδιαίτερη. Ένα ωραίο μάθημα τίποτα άλλο», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη: Η Μαρίνα Σάττι εξομολογείται: "Χωρίς να έχω λεφτά, προσπαθούσα να κάνω τα βιντεοκλίπ μου - Πούλησα μέχρι κι ένα χωράφι" (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Μαρίνα Σάττι: Άφησε να περάσουν δωρεάν στη συναυλία της παιδιά που δεν είχαν λεφτά για εισιτήριο - «Μπείτε μέσα καλέ» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ