Πρίγκιπας Harry: Ετοιμάζει το μεγάλο comeback στο Buckingham – «Έχει φάει πολλές απογοητεύσεις στις ΗΠΑ & του λείπει η πατρίδα του», αναφέρει φίλος του

«Δρομολογεί μια μερική επιστροφή στη βασιλική οικογένεια», πρόσθεσε.

Από την μέρα που παντρεύτηκε την Meghan Markle, ο Πρίγκιπας Harry έχει ρίξει μαύρη πέτρα στην Αγγλία.

Μήπως ήρθε η ώρα για το comeback; Τι σχεδιάζει;

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η βρετανική Mirror ο Πρίγκιπας Harry σχεδιάζει προσεκτικά την επιστροφή του στη Βρετανία. 

Όπως φαίνεται δεν σκέφτεται να μείνει σταθερά στο Λονδίνο, αλλά να περνά χρόνο στη Βρετανία και να επιστρέψει και στη βασιλική οικογένεια αναλαμβάνοντας ήσσονος σημασίας βασιλικές υποχρεώσεις σαν τον αδελφό του, τον William.

instagram @meghan_la_duquesa

Γιατί όμως αυτή αλλαγή;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρίγκιπας Harry είχε μια σειρά από απογοητεύσεις στις ΗΠΑ και οι συμβουλές των ειδικών επικοινωνίας τον προτρέπουν να κατευθυνθεί προς την Βρετανία.

Ο Πρίγκιπας Harry βρίσκεται ήδη σε συνομιλίες με πρώην βοηθούς του στη Βρετανία, ζητώντας συμβουλές από ανθρώπους «από την παλιά του ζωή», καθώς προσπαθεί να τερματίσει την «εξορία του στις ΗΠΑ» και προσπαθεί να «αποκαταστήσει» την εικόνα του.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, «δρομολογεί μια μερική επιστροφή στη βασιλική οικογένεια».

«Ο Χάρι απομακρύνεται από κάθε είδους δημοσιογράφους του Χόλιγουντ και αναζητεί συμβουλές από τους παλιούς του φίλους και συνεργάτες», δήλωσε η πηγή, προσθέτοντας:

«Είναι ξεκάθαρο ότι απλώνει το χέρι του σκεπτόμενος "Πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό, γιατί αυτό που κάνω είναι ξεκάθαρο ότι δεν λειτουργεί". Με λίγα λόγια, επανεξετάζει τον τρόπο με τον οποίο κινείται».

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι ο Χάρι, μαζί με τη Μέγκαν Μαρκλ, «δεν επιδιώκουν μόνιμη επιστροφή» στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Όλα αυτά θα ήταν δυνατά, μόνο αν ορισμένα μέλη της οικογένειας το επέτρεπαν». Και οι σχέσεις μαζί τους, σημειώνεται, είναι εξαιρετικά δύσκολες.

«Νομίζω πως του λείπει απελπισμένα να είναι στη Βρετανία και θέλει να τον θαυμάζουν περισσότερο. Όποιος τον ξέρει νιώθει ότι θα προτιμούσε να είναι στην κορυφή της δημοσιότητας εδώ στη Βρετανία, με όλους να τον αγαπούν, όπως κάνουν με τον Γουίλιαμ και την Κέιτ».

«Έχει καταλήξει απομονωμένος από την οικογένειά του και τους περισσότερους από τους παλιούς του φίλους, σε ένα περιβάλλον όπου οι φιλίες σου δεν είναι σαν αυτές που σφυρηλατούσες ως νέος», είπε.

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Χάρι-Πρίγκιπας Γουίλιαμ ξανά μαζί στην κηδεία του θείου τους - Δεν αντάλλαξαν ούτε ένα βλέμμα (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Μέγκαν Μαρκλ-Πρίγκιπας Χάρι: Ξεσάλωσαν στην Κολομβία! Αφέθηκαν στους ρυθμούς της salsa & αντάλλαξαν παθιασμένα φιλιά!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ