Δούκισσα Νομικού: Το φωτο-άλμπουμ από το mini ταξίδι της στην Νέα Υόρκη – Πήγε να δει τον Νόβακ Τζόκοβιτς με super chic denim dress

Το μοντέλο αγαπά το τένις!

Δούκισσα Νομικού ξεκίνησε να είναι ξανά ενεργή στα social media μετά από ένα διάστημα παύσης.

Tώρα το μοντέλο και παρουσιάστρια ταξίδεψε ως την κοσμοπολίτικη Νέα Υόρκη και μοιράστηκε με τους followers της τα αγαπημένα της στιγμιότυπα από το ταξίδι της.

Να σημειωθεί ότι εκεί βρέθηκε για να παρακολουθήσει ένα τουρνουά τένις.

Η παρουσιάστρια αγαπά το τένις, καθώς έχει δημοσιεύσει αρκετές φορές φωτογραφίες της από κάποιο γήπεδο. 

Ας δούμε τις φωτογραφίες:

  Φωτογραφία:Instagram/@ dutchesss_

Στην πρώτη φωτογραφία της ανάρτησης της φαίνεται το ηλιοβασίλεμα, με τα επιβλητικά κτήρια να σκοτεινιάζουν στη δύση του ηλίου ενώστη δεύτερη, η Δούκισσα Νομικού πόζαρε με φόντο το γήπεδο με τον Novak Djokovic να φαίνεται στο βάθος.

 Φωτογραφία:Instagram/@ dutchesss_

Για να παρακολουθήσει τον αγώνα τέννις, η Δούκισσα Νόμικου αποφάσισε να βάλει ένα τζιν εφαρμοστό φόρεμα, άνετο και κομψό, ενώ άφησε τα μαλλιά της ελεύθερα και κράτησε μια λευκή ζακέτα στα χέρια της.

  Φωτογραφία:Instagram/@ dutchesss_

  Φωτογραφία:Instagram/@ dutchesss_

  Φωτογραφία:Instagram/@ dutchesss_

  Φωτογραφία:Instagram/@ dutchesss_

Στα επόμενα στιγμιότυπα φαίνονται τα παιδιά της να απολαμβάνουν στιγμές παιχνιδιού ενώ στο κάρουζελ της ανάρτησής της υπάρχουν και φωτογραφίες με την ίδια να ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη, στον δρόμο και στο γυμναστήριο.

Διαβάστε ακόμα: Το δροσερό καλοκαίρι των celebrities - Τα μαγιό που φόρεσαν οι εντυπωσιακές κυρίες της showbiz - Δούκισσα Νομικού, Αθηνά Οικονομάκου, Χριστίνα Μπόμπα (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Δούκισσα Νομικού: Το φωτο-άλμπουμ από το διαφορετικό καλοκαίρι της στην Αμερική – Ξέγνοιαστες, τρυφερές στιγμές με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη & τα παιδιά τους

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ