Τατιάνα Στεφανίδου: Για δείπνο με την κόρη της, Λυδία στο ψηλότερο κτίριο της Νέας Υόρκης – Το ultra chic κρεμ κουστούμι & η συγκλονιστική θέα (φωτό)

Οι νέες φωτογραφίες της Τατιάνας Στεφανίδου στο Μανχάταν.

Εδώ και κάποιες μέρες, η Τατιάνα Στεφανίδου βρίσκεται στην Νέα Υόρκη.

Επισκέφτηκε την  κόρη της, την Λυδία Ευαγγελάτου, η οποία σπουδάζει στην κοσμοπολίτικη πόλη.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος είναι πολύ ενεργή στα social media πριν μια ώρα ανέβασε νέες φωτογραφίες από το ταξίδι της.

Μαμά και κόρη πήγαν για ένα δείπνο στο πιο ψηλό κτίριο της Νέας Υόρκης.

Η Τατιάνα Στεφανίδου επέλεξε ένα πολύ chic κρεμ κουστούμι, το μακιγιάζ της ήταν διακριτικό και τα μαλλιά της ήταν κάτω, ανάλαφρα.

Το look απογειώθηκε με τα χρυσά της κοσμήματα!

Λυδία Ευαγγελάτου: Πανέμορφη τουρίστρια στη Νέα Υόρκη μαζί με τη μητέρα της Τατιάνα Στεφανίδου

Διαβάστε ακόμα: Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Ερωτευμένοι ταξιδιώτες - Οι φωτογραφίες τους από το tour στα νησιά του Ιονίου – «Last days in Paradise»

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα:

The sky is not the limit. It’s just the beginning. Έτσι αρχίζει η περιγραφή στην σελίδα του Edge στην περιοχή Hudson Yards. Και του ταιριάζει πολύ αυτό το moto. Πρόκειται για το ψηλότερο παρατηρητήριο του δυτικού ημισφαιρίου που ξεπερνά την αίγλη του Empire State Building και του Top of the Rock.

Όταν βλέπεις τον κόσμο από τα 335 μέτρα ψηλά νομίζεις ότι πετάς! Αν και δεν πάσχω από υψοφοβία, όταν πάτησα το πόδι μου σε αυτήν την ταράτσα ζορίστηκα πολύ! #theedge #nyc

Σε προηγούμενο ποστ είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από τις βόλτες με την κούκλα κόρη της η οποία ζει στη Νέα Υόρκη όπου σπουδάζει.

Διαβάστε ακόμα: Τατιάνα Στεφανίδου: Επισκέφτηκε την κόρη της, Λυδία στη Νέα Υόρκη – Η πολύ stylish βόλτα στη ιστορική γέφυρα του Brooklyn (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ