Πέθανε ο ηθοποιός της σειράς «Dawson’s Creek», Obi Ndefo στα 51 του - Πέντε χρόνια μετά τον ακρωτησιασμό & των δύο ποδιών του σε ένα φρικτό δυστύχημα (φωτό-βίντεο)

Η αιτία του θανάτου παραμένει άγνωστη.

Ο σταρ του "Dawson's Creek", Obi Ndefo πέθανε σε ηλικία 51 ετών, πέντε χρόνια αφότου έχασε και τα δύο του πόδια σε ένα φρικτό δυστύχημα.

Η αιτία του θανάτου του ηθοποιού παραμένει άγνωστη.

Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσαν η αδερφή του και οι συμπρωταγωνιστές του με ένα εγκάρδιο αφιέρωμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Διαλυμένη με την απώλεια του μικρότερου αδερφού μου και γνωρίζοντας ότι επιτέλους είναι ήσυχος», είπε η αδελφή του Nkem Ndefo το Σάββατο στο Facebook.

Ο Ndefo, ο οποίος είναι απόφοιτος του Yale, εμφανίστηκε στο Dawson's Creek μεταξύ 1998 και 2002, όπου έπαιξε τον κουνιάδο του χαρακτήρα της Katie Holmes, Bodie Wells.

Επιπλέον, πρωταγωνίστησε στο Stargate SG-1 μεταξύ 2000 και 2005.

Ο ηθοποιός έχει επίσης εμφανιστεί σε επεισόδια των σειρών The West Wing, NYPD Blue, Crossing Jordan και The District.

Υπήρξε επίσης ο ιδρυτής της μη κερδοσκοπικής εταιρείας Arts Alliance for Humanity με έδρα το Λος Άντζελες, ενός οργανισμού που εργάζεται για τη διεξαγωγή προγραμμάτων καλλιτεχνικής εκπαίδευσης.

Η Mary-Margaret Humes, η οποία υποδύθηκε τη μαμά του Dawson, Gale Leery, στη σειρά, αφιέρωσε μια ανάρτηση στο Instagram στον Ndefo.

«Αυτές οι λέξεις δεν είναι εύκολες», ανέφερε. «Μου είναι δύσκολο να συλλάβω ότι μας άφησες, αγαπημένε μου φίλε. Πάντα ήσουν και πάντα θα είσαι ένα λαμπερό φως που λάμπει. Τι παράδειγμα αγνής, αφιλτράριστης αγάπης και επιμονής έδωσες καθώς αντιμετώπιζες τις προκλήσεις της ζωής του πρόσφατου παρελθόντος.

Θα θυμάμαι πολύ καλά όλα τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης που στέλναμε ο ένας στον άλλον τα τελευταία χρόνια. Αναπαύσου εν ειρήνη γλυκιέ πολεμίστή».

Ο Ndefo τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα τον Αύγουστο του 2019. Οι χειρουργοί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν τα πόδια του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr