Η Μιμή Ντενίση ξετρελαμένη με τη Χίο! Δείτε τα καλοκαιρινά σύνολα που επέλεξε για τις πρωινές βόλτες στο νησί (φωτό)

Πόνταρε σε ανοιχτόχρωμα σύνολα.

Στην μυροβόλο Χίο βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα, η Μιμή Ντενίση.

Η βραβευμένη ηθοποιός έφτασε το νησί της μαστίχας ενόψει του 3ου Φεστιβάλ Χίου, που έλαβε χώρα από τις 28 Αυγούστου με 6 Σεπτεμβρίου 2024, στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Δρώμενων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, υπό την αιγίδα της Βρετανικής Πρεσβείας.

Το Σάββατο 31 Αυγούστου στο Casteli φιλοξενήθηκε βραδιά απόδοσης τιμής από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στον καθηγητή Αρχαιολογίας και Διευθυντή του Μουσείου Ακρόπολης Νίκο Σταμπολίδη για το 40ετές επιστημονικό του έργο.

Η Μιμή Ντενίση μοιράστηκε μία σειρά από φωτογραφίες που φαίνεται ξεκάθαρα η χαρά κατά τη διαμονή στο νησί.

"Η Μυροβόλος Χίος!! Τι νησί είναι αυτό!! Τι ομορφιά παντού!! Μαστιχοχώρια Καμποχωρια Αναβατος Νέα Μόνη Αυγωνυμα Μεστά Πύργι Κάμπος Βεσα… κ ποσα αλλά που δεν πρόφτασα ακόμα. Θησαυροί πολιτιστικοί γαστρονομικοί κ σπουδαία μουσεία. Βιβλιοθήκη Κοραη Αρχαιολογικό κ φυσικά το πανεμορφο μουσειο της Μαστίχας! Θα ξανάρθω πολλές φορές", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Μέσα, λοιπόν, από τα ενσταντανέ διακρίνουμε για ακόμη μία φορά το αξεπέραστο στυλ της ηθοποιού.

Γενικά πόνταρε σε ανοιχτόχρωμα σύνολα.

Για τις πρωινές βόλτες στα αξιοθέατα διάλεξε cigarette παντελόνι σε bold pink χρώμα αλλά και floral φούστα με πράσινες και μπλε αποχρώσεις.

Δεν έλειψαν από τη βαλίτσα της τα κομψά πουκάμισα αλλά και οι εμπριμέ φούστες και παντελόνια.

Πολύ σωστά δεν διάλεξε κάποιο τακούνι και αρκέστηκε σε ένα ζευγάρι λευκά πέδιλα, που ευνοούν το περπάτημα στα πλακόστρωτα.

Σχετικά με τα αξεσουάρ της, δεν έκανε κάποια too much επιλογή και αρκέστηκε σε μερικά κρεμαστά σκουλαρίκια και μία μπεζ τσάντα σε boho style.

Πόσο της πάει το νησί!

Διαβάστε ακόμη: Το συγκινητικό αντίο της Μιμής Ντενίση στον Δάνη Κατρανίδη: «Γιατί να φύγει τόσο γρήγορα από τη ζωή ο Δάνης μας; - Σ’ αγαπω - Να πετάξεις χορεύοντας προς το φως» (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Μιμή Ντενίση: Με casual, chic look μαζεύει αχλάδια από το μποστάνι της – Δείτε το καταπράσινό κήπο της στον Θεολόγο (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ