Brad Pitt – George Clooney: Οι γόηδες του Hollywood έλαβαν παχυλό μισθό για την νέα τους ταινία – 35.000.000 δολάρια, ο καθένας (φωτό & βίντεο)

Το αστρονομικό ποσό και όσα είπαν οι ηθοποιοί.

Όπως είδαμε, ο Τζόρτζ Κλούνει και ο Μπραντ Πιτ μαγνήτισαν όλα τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, στην πρεμιέρα την νέας τους ταινίας «Wolfs».

Γνωρίζετε όμως πόσα χρήματα πληρώθηκαν για αυτή την ταινία;

To αστρονομικό ποσό που φημολογείται ότι πήραν Μπραντ Πιτ-Τζορτζ Κλούνεϊ ανέρχεται στα 35 εκατομμύρια δολάρια ο καθένας για να πρωταγωνιστήσουν στην ταινία.

Να σημειωθεί όμως ότι Τζορτζ Κλούνεϊ διέψευσε τις φήμες για το ποσό αυτό.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την ταινία στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, ο Κλούνεϊ είπε χαρακτηριστικά:

«Ήταν ένα ενδιαφέρον άρθρο, και όποια και αν ήταν η πηγή για τον μισθό μας, είναι εκατομμύρια και εκατομμύρια και εκατομμύρια δολάρια λιγότερα από όσα αναφέρθηκαν. Και το λέω μόνο επειδή πιστεύω ότι είναι κακό για τον κλάδο μας αν αυτό πιστεύουν οι άνθρωποι ότι αυτό είναι το στάνταρ για τους μισθούς», είπε ο Κλούνεϊ, σύμφωνα με το People. «Νομίζω ότι είναι τρομερό, θα καταστήσει αδύνατο να γυρίσεις ταινίες».

Πέρα από αυτό, ο Κλούνεϊ και ο Πιτ έδωσαν πίσω μέρος των μισθών τους μετά την κατάρρευση της συμφωνίας για την ευρεία κυκλοφορία του «Wolfs» στους κινηματογράφους.

Διαβάστε ακόμα: Μπραντ Πιτ-Τζορτζ Κλούνεϊ αφήνουν εποχή στη Βενετία - Ώριμοι, γοητευτικοί, έξυπνοι, καλοντυμένοι, κεφάτοι ατακαδόροι (φωτό-βίντεο)

Αυτό σημαίνει πως η ταινία θα έχει περιορισμένη κυκλοφορία και μόνο στις ΗΠΑ.

Συνέχισε, εξηγώντας τις τρέχουσες επιπλοκές της δημιουργίας και της πώλησης ταινιών στο Χόλιγουντ.

«Ναι, θέλαμε να κυκλοφορήσει [στις αίθουσες]. Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα στην πορεία, αυτό συμβαίνει. Όταν έκανα το "The Boys in the Boat", το κάναμε για την MGM, και μετά καταλήξαμε να είναι για την Amazon και δεν πήραμε καθόλου ξένη κυκλοφορία, κάτι που ήταν έκπληξη. Υπάρχουν στοιχεία αυτού που ανακαλύπτουμε», είπε.

Η ταινία, «Wolfs» είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Κλούνεϊ και τον Πιτ να βρίσκονται μαζί στην οθόνη μετά από 16 χρόνια, μετά το «Burn After Reading» του 2008.

Το «Wolfs» θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 20 Σεπτεμβρίου και θα είναι διαθέσιμο μια εβδομάδα αργότερα στις 27 Σεπτεμβρίου στο AppleTV+

Διαβάστε ακόμα: Τζορτζ Κλούνεϊ, ένας αληθινός άνθρωπος! Δείτε τη στιγμή που βοηθάει φωτογράφο να σηκωθεί αφού έπεσε στο κόκκινο χαλί (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr