Ο Νίκος Χαρδαλίας όρισε την Μαρία Μενούνος ως Πρέσβειρα της Περιφέρειας Αττικής στην αμερικανική ήπειρο - «Έχει αποδείξει ότι η Ελλάδα βρίσκεται πάντα στην καρδιά της» (φωτό)

Η συνάντηση της παρουσιάστριας με τον Περιφερειάρχη Αττικής.

Η Μαρία Μενούνος μετα την επίσκεψη της την Κυριακή στο Υπουργείο Τουρισμού, σήμερα επισκέφτηκε και τα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής.

Εκεί την υποδέχτηκε θερμά ο Περιφερειάρχης Αττικής, ο Νίκος Χαρδαλίας.

Ποιος λόγος την οδήγησε ως εκεί όμως;

Η διάσημη ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια, Μαρία Μενούνος, ορίστηκε τιμητικά από τον Περιφερειάρχη, Νίκο Χαρδαλιά, Πρέσβειρα της Περιφέρειας Αττικής σε όλη την αμερικανική ήπειρο.

Δεν πήγε όμως μόνη της η Μαρία Μενούνος στην Περιφέρεια Αττικής, την συνόδευσε ο σύζυγός της Κέβιν Αντεργκάρο.

Ο Νίκος Χαρδαλίας παρουσίασε στην Μαρία Μενούνος αναλυτικά τα μεγάλα έργα υποδομής που υλοποιούνται στο Λεκανοπέδιο, τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της περιφερειακής αρχής για τα επόμενα χρόνια, αλλά και το ολιστικό πρόγραμμα που εκπονείται για την ανάδειξη του διάσημου τουριστικού και πολιτιστικού προϊόντος της Αττικής σε διεθνές επίπεδο.

Μαρία Μενούνος

Η Μαρία Μενούνος παρουσίασε στον κ. Χαρδαλιά τις προτάσεις της, προκειμένου να ανοίξουν νέοι δίαυλοι επικοινωνίας με τα δυναμικά κοινά της αμερικανικής αγοράς, ώστε να προωθηθεί η Περιφέρεια Αττικής ως δημοφιλής προορισμός για αναψυχή και επαγγελματικά ταξίδια.

Μαρία Μενούνος

Διαβάστε ακόμα: Η Μαρία Μενούνος, ο σύζυγός της & η μικρούλα τους, η Αθηνά στο Υπουργείο Τουρισμού – Τους υποδέχτηκαν θερμά η Όλγα Κεφαλογιάννη & η Έλενα Ράπτη (φωτό & βίντεο)

«Ένα από τα πιο λαμπερά και αναγνωρίσιμα πρόσωπα της Ελληνικής Ομογένειας, η αγαπημένη Μαρία Μενούνος, είναι μαζί μας για να στηρίζει τη μεθοδική προσπάθεια για τη διεθνή προβολή της Αττικής μας.

Από σήμερα, γίνεται τιμητικά Πρέσβειρα της μεγαλύτερης μητροπολιτικής Περιφέρειας της χώρας μας ένας άνθρωπος που έχει αποδείξει εμπράκτως ότι έχει πάντα την Ελλάδα στην καρδιά της. Είμαι σίγουρος, ότι η Μαρία Μενούνος θα κάνει τα πάντα για να μεταφέρει σε όλη την Αμερική το δυναμικό στίγμα της νέας εποχής που οραματιζόμαστε. Με αγάπη για τον τόπο και τον άνθρωπο, ενώνουμε δυνάμεις για να πάμε την Αττική μας εκεί που αξίζει: μόνο μπροστά, πάντα μπροστά!», έγραψε ο Νίκος Χαρδαλιάς στην ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμα: Μαρία Μενούνος – Κέβιν Αντεργκάρο: Η μονάκριβη κόρη τους, Αθηνά έγινε 1 έτους! – Το γιόρτασαν με ένα μαγικό πάρτι & τούρτα υπερπαραγωγή (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ