Πριγκίπισσα Σαρλίν & Πριγκίπισσα Γκαμπριέλα: Κούκλες με αποχρώσεις του μπλε! Αυστηρό ταγιέρ για την μαμά, κομψό φόρεμα για την μικρούλα (φωτό)

Η 10χρονη royal βαδίζει στα χνάρια της μητέρας της με σωστές στυλιστικές επιλογές

Σύσσωμοι οι roylas του Μονακό βρέθηκαν στο Palais Princier de Monaco - Prince's Palace of Monaco ενόψει της ορκωμοσίας του Didier Guillaume.

Ο Didier Guillaume διορίστηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2024, Υπουργός Επικρατείας του Πριγκιπάτου.

Η τελετή αυτή πραγματοποιήθηκε στο Παλάτι του Πρίγκιπα παρουσία της Πριγκίπισσας Charlene, των διδύμων παιδιών της, Ζακ και Γκαμπριέλα, του Υπουργού Εξωτερικών, μελών της κυβέρνησης και του Υπουργικού Συμβουλίου του Πρίγκιπα.

Στο τέλος αυτού του όρκου, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του έδωσε έναν οδικό χάρτη ο οποίος είναι δομημένος γύρω από τους ακόλουθους στόχους:

- Συνέχιση της ενεργειακής μετάβασης και υλοποίηση μιας «αναγέννησης» της πόλης.

- Επανεξέταση της πολεοδομίας και της κινητικότητας.

- Προσαρμογή των πολιτικών δημόσιας ασφάλειας στις μελλοντικές προκλήσεις.

- Ενίσχυση της θέσης της Μονακό διεθνώς σε σημαντικά ζητήματα.

- Προσαρμογή της οικονομικής και δημοσιονομικής πολιτικής στις μελλοντικές προκλήσεις όσον αφορά τα δημόσια οικονομικά.

Για την περίσταση, η εναλλακτική μας royal Σαρλίν επέλεξε ένα office look, το οποίο αποτελούνταν από baby blue μπλέιζερ με ασορτί σατέν μπλούζα από μέσα και straight υφασμάτινο παντελόνι αξίας $1,430.

Η 10χρονη Γκαμπριέλα πιστή στα χνάρια της μητέρας της φόρεσε ένα κομψό navy blue φόρεμα με την υπογραφή του οίκου μόδας, Ralph Lauren.

Πάντοτε, σε επίσημα events μαμά και κόρη ακολουθούν ίδιο dress code προσαρμοσμένο πάντοτε στο στυλ της καθεμίας!

Διαβάστε ακόμη: Royals του Μονακό: Σύσσωμη η οικογένεια κράτησε την Ολυμπιακή φλόγα - Στα λευκά η πριγκίπισσα Σαρλίν με τα διδυμάκια της, Ζακ & Γκαμπριέλα (φωτό-βίντεο)

 Διαβάστε ακόμη: Το Πριγκιπάτο του Μονακό στο Παρίσι! – Εμανουέλ & Μπριζίτ Μακρόν υποδέχτηκαν θερμά τον Πρίγκιπα Αλβέρτο & τις Πριγκίπισσες Σαρλίν & Καρολίνα – Πολύ chic οι κυρίες (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr