Το φθινόπωρο έφθασε και για την μόδα των Royals! – Σημαιοφόρος, η Βασίλισσα Μάξιμα – Minimal & πολύ chic εμφάνιση με ογκώδη κοσμήματα (φωτό)

Συγκλονιστικό look!

Η Βασίλισσα Maximá πραγματοποίησε επίσκεψη στο ίδρυμα Team Future στο Delfshaven στο Ρότερνταμ. Η ομάδα Tokomst δεσμεύεται να παρέχει στα παιδιά που μεγαλώνουν χωρίς γονείς, ένα «πέπλο» θαλπωρής στη δική τους γειτονιά. 

Το κάνουν αυτό με τη δέσμευση να βελτιώσουν τις κοινωνικο-συναισθηματικές δεξιότητες, την πίστη στον εαυτό τους και τα εκπαιδευτικά αποτελέσματα.

Δεν γινόταν να μην πάει η Βασίλισσα Μάξιμα!

Όπως πάντα ήταν πολύ κομψή με μια φθινοπωρινή νότα στο νέο της look.

Για αυτή την σημαντική της υποχρέωση, η Βασίλισσα Μάξιμα επέλεξε ένα λευκό γιλέκο από ΖΑRA και μια αέρινη navy blue παντελόνα από τον σχεδιαστή μόδας Maison Natan.

Διαβάστε ακόμα: Βασίλισσα Μάξιμα: Πόσο της πάει η δαντέλα! Το σικ φόρεμα με το ιδιαίτερο headpiece που ανέδειξε την εικόνα της (φωτό-βίντεο)

Ολοκλήρωσε το look με chunky κοσμήματα, όπως χρυσά ογκώδη σκουλαρίκια και κολιέ με χάντρες.

Δείτε αναλυτικά το look:

Οι γόβες της είναι το απόλυτο must του φθινοπώρου, blue navy suede γόβες του Ιταλού σχεδιαστή μόδας Guglielmo Rotta. Το suede είναι το αγαπημένο trend της σεζόν.

Εσείς το αγαπήσατε αυτό το look όσο εμείς;

Διαβάστε ακόμα: Η Βασίλισσα Μάξιμα ξέρει να εντυπωσιάζει! Μπλε ηλεκτρίκ κλασάτο φόρεμα & ασορτί γόβες - Το μεγαλείο της θηλυκότητας χορεύει

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ