Vera Wang: Η σχεδιάστρια μόδας αποκάλυψε το λάθος που κάνουν οι νύφες στο γάμο τους – Προσφέρει απλόχερα τις συμβουλές της σε μέλλουσες συζύγους & στις καλεσμένες τους (φωτό)

Οι απαντήσεις της ξεκαθάρισαν το τοπίο!

Η καλύτερη σχεδιάστρια μόδας όσον αφορά τα νυφικά φορέματα είναι με σιγουριά η Vera Wang.

Πάρα πολλές celebrities και μη έχουν φορέσει μία δημιουργία της στο γάμο τους. 

Η Vera Wang καλέστηκε να απαντήσει σε δυο βασικές ερωτήσεις από τη συγγραφέα του βιβλίου «The little black book of style» Nina Garcia.

Η πρώτη είναι «ποιο είναι το μεγαλύτερο και συχνότερο λάθος που κάνουν οι νύφες στο γάμο τους;» και η δεύτερη «ποια είναι η συμβουλή που έχει να δώσει στους καλεσμένους κάθε γάμου σχετικά με τις ενδυματολογικές τους επιλογές;».

Οι απαντήσεις της σχεδιάστριας ξεκαθάρισαν το τοπίο!

Διαβάστε ακόμα: Vera Wang: Η 74χρονη σχεδιάστρια μόδας ποζάρει με λευκό ολόσωμο & τα σχόλια «παίρνουν» φωτιά – «Ο χρόνος υποκλίνεται σε σένα» (φωτό)

«Ποιο είναι το μεγαλύτερο και συχνότερο λάθος που κάνουν οι νύφες στο γάμο τους;»

«Θεωρώ πως το χειρότερο λάθος που κάνουν οι νύφες στο γάμο τους είναι πως δεν είναι αναγνωρίσιμες» είπε αρχικά η σχεδιάστρια και συνέχισε λέγοντας «Πρέπει να μένουν πιστές στο στιλ τους και να μην χάνονται σε μια εικόνα που κάπου είδαν και αποφάσισαν να υιοθετήσουν για τη συγκεκριμένη περίσταση γιατί χάνουν τον εαυτό τους. Αν μια νύφη ντύνεται συντηρητικά ο γάμος της δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ρισκάρει. Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να φορέσει κάτι που της ταιριάζει και την κάνει να αισθάνεται όμορφα, αλλά πάνω απ’όλα να παραμένει ο εαυτός της.»

«Ποια είναι η συμβουλή που έχει να δώσει στους καλεσμένους κάθε γάμου σχετικά με τις ενδυματολογικές τους επιλογές;».

Η σχεδιάστρια απάντησε « H ώρα, η εποχή και το μέρος ουσιαστικά είναι οι παράμετροι που θα υποδείξουν στους καλεσμένους το τί θα επιλέξουν να φορέσουν. Όσον αφορά τις ενδυματολογικές επιλογές των καλεσμένων όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι σκοπός είναι να μην επισκιάσουν τη νύφη.»

Διαβάστε ακόμα: Vera Wang: Με τουαλέτες υπερπαραγωγή στο πάρτι γενεθλίων της - Έγινε 75, δείχνει 30 (φωτό - βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ