Μπεν Άφλεκ: Μετά την απόγονο Κένεντι τώρα η ανηψιά του είναι το κορίτσι του; Οργιάζουν οι φήμες για τη νέα "σύζυγο Λόπεζ"

Γνωρίστε την Τζένιφερ Άφλεκ

Η μακρινή ξαδέρφη του Μπεν Άφλεκ έχει "συστηθεί" στα social media κι έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις!

Η Jen Affleck, η πρωταγωνίστρια του νέου τηλεοπτικού ριάλιτι "The Secret Lives of Mormon Wives" μοιράστηκε ένα νέο TikTok, προσκαλώντας συγκρίσεις με την Jennifer Lopez, την πιο πρόσφατη κυρία Affleck.

Η Jen μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok που δείχνει το νέο της χτένισμα.

Καθώς δείχνει τα διαφορετικά βήματα στη διαδικασία του styling των μαλλιών της, συμπεριλαμβανομένου του βαφής των μαλλιών της και της εφαρμογής extensions, η Jen τραγουδά το "Jenny from the Block", ένα από τα πιο διάσημα τραγούδια της Lopez.

"The new Jenny from the Block", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, προσθέτοντας διάφορα hashtags, συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων του Ben Affleck και της JLo.

Η Τζεν είναι σύζυγος του Ζακ Άφλεκ, ξαδέλφου του Μπεν Άφλεκ.

Πήρε το επίθετο Affleck το 2019.

Jennifer Affleck

Η Jen θα κάνει το ντεμπούτο της στην τηλεόραση στο  "The Secret Lives of Mormon Wives", που θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Σεπτεμβρίου στο Hulu.

Οι πρώτες δηλώσεις της Jennifer Lopez μετά την κατάθεση του διαζυγίου της

Η Jennifer Lopez έζησε ένα σχετικά ήσυχο καλοκαίρι, ταξιδεύοντας και περνώντας χρόνο μαζί με τα μέλη της οικογένειάς της ενώ απείχε από εκδηλώσεις τύπου και δημόσιες εμφανίσεις.

Πρόσφατα αναφέρθηκε έμμεσα στο διαζύγιό της, μοιράζοντας διάφορες φωτογραφίες από το καλοκαίρι της, όπου φαίνεται κούκλα όπως πάντα.

«Ω, ήταν καλοκαίρι», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, που την έδειχνε να ποζάρει με διάφορα ρούχα, να απολαμβάνει την παραλία, να τρώει λίγο παγωτό, να περνά χρόνο με τα παιδιά της και πολλά άλλα.

Μια από τις εικόνες έδειχνε ένα πουκάμισο που έγραφε: «Είναι ανθισμένη και αδιάφορη, απρόσιτη και ήσυχη».

Διαβάστε ακόμη: Jennifer Lopez: Το φωτο-άλμπουμ των περίεργων καλοκαιρινών διακοπών της – Οι σέξι πόζες & οι σπόντες για τον χωρισμό της με τον ben Affleck - «Όλα ξετυλίγονται…»

Διαβάστε ακόμη: Ben Affleck: Νέο ειδύλλιο για τον star του Hollywood; - Περνάει χρόνο με την 36χρονη κόρη του Robert Kennedy Jr, την γοητευτική Kick (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Μπεν Άφλεκ: Μία ρομαντική έπαυλη με τεράστιο στάβλο αλόγων αγόρασε ο φρεσκοχωρισμένος star για να στεγάσει το πληγωμένο του είναι - Θέλει να ξεχάσει … την "λέαινα" του (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ