Παραμυθένιος γάμος στο Πορτοφίνο - Μεταποίησε το νυφικό της μαμάς της - Μακριά μαντήλα αντί για πέπλο, γάντια & δαντελένια φούστα (φωτό)

Ονειρική τελετή σε ένα παραμυθένιο σκηνικό

Η Jenna Lochiatto και ο Zachary Crowley συναντήθηκαν για πρώτη φορά ως φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Bucknell, αλλά χρειάστηκε να μετακομίσουν στη Νέα Υόρκη για να γίνουν καλύτεροι φίλοι.

Μετά από χρόνια που η Jenna λέει ότι ένιωθε σαν «άτυπο ραντεβού», ο Zach της ζήτησε τελικά να πάνε σε ένα πραγματικό ραντεβού στην ταράτσα William Vale στο Μπρούκλιν.

«Τα υπόλοιπα ήταν ιστορία», λέει η Jenna.

«Το μόνο που θέλαμε ήταν να είναι μεγάλες διακοπές με όλη την οικογένεια και τους φίλους μας», λέει η νύφη.

Το ζευγάρι προσέλαβε τους διοργανωτές γάμου @matthewrobbinsdesign και @robbinsotoya για να τους βοηθήσουν να πετύχουν το όραμά τους.

Η μητέρα της Jenna είναι αυτή που ανακάλυψε τον χώρο "La Cervara", ένα αβαείο του 14ου αιώνα έξω από το Portofino.

«Έχοντας σπουδάσει και οι δύο στο εξωτερικό στην Ιταλία και με τις ιταλικές ρίζες των οικογενειών μας, η Ιταλία ήταν το τέλειο μέρος», λέει.

Τραγικά, η μητέρα της Jenna δεν κατάφερε να δει την κόρη της νυφούλα...

«Όταν αρχίσαμε να σχεδιάζουμε το γάμο, δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι η μαμά μου μπορεί να μην ήταν εκεί», λέει η νύφη.

«Έξι μήνες πριν αρραβωνιαστώ, η μαμά μου διαγνώστηκε με καρκίνο στο τέταρτο στάδιο, αλλά ήταν αποφασισμένη να τον νικήσει.

Ποτέ δεν θα ήξερες πόσο άρρωστη ήταν πραγματικά γιατί κρατούσε πάντα ένα χαμόγελο στα χείλη της».

Το ζευγάρι σκόπευε πάντα να παντρευτεί στις ΗΠΑ, αλλά τους συμβούλεψαν οι γιατροί να μεταφέρουν την ημερομηνία για να μπορέσει να παρευρεθεί η μητέρα της Jenna.

«Σε λιγότερο από τέσσερις εβδομάδες, ο Μάθιου Ρόμπινς και η ομάδα του σχεδίασαν έναν οικείο γάμο για εμάς και την ευρύτερη οικογένειά μας στην τοπική μας εκκλησία, ακολουθούμενο από μια δεξίωση στην αυλή μας στο Ντάξμπερι. Ήταν προγραμματισμένο για την 1η Ιουλίου 2023», λέει η Jenna.

«Δυστυχώς, η μητέρα μου πέθανε μόλις την προηγούμενη μέρα. Δεν ήξερα πώς θα συνεχίζαμε, αλλά όλοι οι εμπλεκόμενοι, ακόμη και οι σχεδιαστές μας, ήξεραν ότι θα ήθελε να προχωρήσουμε. 

Ο ιερέας μας μάς είπε: «Φυσικά και κάνουμε ακόμη το γάμο—ξέρετε ότι ήθελε απλώς το καλύτερο για εσάς».

Η νύφη Jenna Lochiatto και η μητέρα της είχαν συζητήσει ότι για την ημέρα του γάμου της, θα φορούσε ένα φόρεμα που απέπνεε «ιδανικό δράμα».

Και προσθέτει, «Θέλαμε το φόρεμα να στέκεται μόνο του καθώς κατέβαινε στον όμορφο διάδρομο του κήπου, αλλά να μην είναι περιοριστικό για τον χορό κατά τη διάρκεια της δεξίωσης».

«Η Liat και εγώ αρχίσαμε να παίρνουμε συνεντεύξεις από σχεδιαστές για να μας βοηθήσουν να το κάνουμε αυτό πραγματικότητα», λέει η Jenna.

«Όταν συναντηθήκαμε με την ομάδα του @philipalepley, ξέραμε ότι ταίριαζαν τέλεια.

Για το rehearsal dinner παραποίησαν το νυφικό της μητέρας της Jenna δημιουργώντας ένα τέλειο φόρεμα που ταίριαζε απόλυτα τόσο στη νύφη, όσο και στο σκηνικό.

Σε εφαρμοστή γραμμή με λεπτές τιράντες και δαντελένια φούστα ήταν απλά ονειρικό.

Η Jenna συμπλήρωσε με διάφανα γάντια και αποσπώμενη κάπα.


Στο γάμο, φόρεσε ένα πιο μίνιμαλ φόρεμα με απίθανο κέντημα μπλε λουλουδιών στο πίσω μέρος.

Σε όλες τις περιπτώσεις η νύφη είχε πιασμένα τα μαλλιά της σε έναν κομψό κότσο σινιόν με έμφαση στο πρόσωπο, ενώ το μακιγιάζ της ήταν ελαφρύ.

Ο γαμπρός φορούσε ένα σμόκιν Michael Andrews για την ξεχωριστή ημέρα.

Η Jenna εξηγεί, «Ο μπαμπάς μου του δάνεισε ένα από τα αγαπημένα του ρολόγια για να φορέσει.

Αυτό το ρολόι έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς η μαμά μου το έδωσε στον μπαμπά μου για τα 60α γενέθλιά του, που δυστυχώς αποδείχθηκε ότι ήταν τα τελευταία γενέθλια που πέρασαν μαζί.

Στο πίσω μέρος της πρόσοψης του ρολογιού ήταν χαραγμένο το «Love Always, Marra».

Ο Zach αργότερα ενσωμάτωσε αυτό το μήνυμα στην πρόποση του υπογραμμίζοντας πώς ολόκληρο το Σαββατοκύριακο η αγάπη της μαμάς μου ήταν πάντα μαζί μας». 

Διαβάστε ακόμη: Royal γάμος: Η βαφτισιμιά του Βασιλιά Φελίπε, Victoria παντρεύτηκε τον καλό της, Enrique - Συντηρητικό νυφικό αλλά σούπερ glamorous η τιάρα της! (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Η Πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ της Νορβηγίας παντρεύτηκε τον σαμάνο της καρδιάς της – Η μαγευτική τελετή & το νεραϊδένιο νυφικό – Ποιοι royals «έδωσαν» το παρών (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ