Αμάλ Κλούνεϊ: Το eirinika ανακάλυψε τον εκκεντρικό σχεδιαστή της περίφημης τιρκουάζ τουαλέτας - Βιετναμέζος, αριστούχος μαθητής του Τζον Γκαλιάνο (φωτό)

Το πόσωπο πίσω από αυτή την εκθαμβωτική δημιουργία!

Αναμφισβήτητα, η Αμάλ Κλούνεϊ σάρωσε με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της στο 81ο ετήσιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Βενετία.

Η διάσημη δικηγόρος πόζαρε με ασυναγώνιστο στυλ στο κόκκινο χαλί και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για χιλιάδες fashionistas.

Σύνολα που θα αφήσουν εποχή και θα συζητάμε για πολύ καιρό ακόμη.

Ένα από αυτά ήταν και η εκθαμβωτική colour-blocking θαλασσί, τιρκουάζ, μωβ τουαλέτα με κρόσσια και sexy σκίσιμο, που φόρεσε την Παρασκευή, πηγαίνοντας στο πάρτι του εμβληματικού οίκου κοσμημάτων Cartier.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τον σχεδιαστή αυτού του φανταστικού φορέματος.

Amal Clooney wearing a custom Bach Mai gown at a Cartier party during the Venice Film Festival

Και το όνομα αυτού; Bach Mai!

Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Χιούστον του Τέξας από Βιετναμέζους μετανάστες γονείς, ο Μπαχ ανέπτυξε αγάπη για τη μόδα και ιδιαίτερα την υψηλή ραπτική σε νεαρή ηλικία.

Άρχισε να σπουδάζει μόδα και υψηλή ραπτική ενώ ήταν στο γυμνάσιο και η πρώτη του εκπαίδευση ήταν ως μαθητευόμενος στο Μπαλέτο του Χιούστον.

Καθώς συνέχιζε να εξερευνά το πάθος του για τη μόδα, ο Μπαχ έφτιαχνε φορέματα για τον ξάδερφό του και τους συμφοιτητές του για ειδικές εκδηλώσεις.

Έγιναν οι πρώτες του μούσες.

Συνέχισε να σπουδάζει σχέδιο μόδας στο Parsons School of Design στην πόλη της Νέας Υόρκης και μετά την αποφοίτησή του προτάθηκε για τον τίτλο του "Σχεδιαστή Γυναικείων Ενδυμάτων της Χρονιάς".

Αφού εργάστηκε για τον Calvin Klein και τον Oscar de la Renta, μετακόμισε στο Παρίσι και πήρε μεταπτυχιακό στο σχέδιο μόδας από το Institut Français de la Mode.

Στη συνέχεια, ο Bach σχεδίασε για τον Prabal Gurung πριν ενταχθεί στην ομάδα στο Maison Margiela υπό τον John Galliano κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του ντεμπούτου "Spring".

Ο Μπαχ επέστρεψε στη Νέα Υόρκη το 2019 με στόχο να δημιουργήσει το δικό του ομώνυμο brand.

Η Bach Mai ξεκινά σε συνεργασία με τη Hurel.

Ιδρύθηκε το 1873 και διαθέτει μια ιστορική ιστορία συνεργατών, η Hurel είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο διάσημους οίκους υφασμάτων στη Γαλλία.

Το Bach Mai είναι μια πολυτελής μάρκα , που υποστηρίζει την πίστη στην αίγλη και την ακαταμάχητη θηλυκότητα.

Ο Bach πιστεύει ότι η καρδιά του πνεύματος της ραπτικής βρίσκεται στη σχέση μεταξύ σχεδιαστή και πελάτη, και αυτό που οδηγεί το σχέδιό του είναι το πάθος να κάνει κάθε άτομο που του δίνει την τιμή να τον ντύσει να αισθάνεται όμορφα.

Διαβάστε ακόμη: Amal Clooney: Η εμφάνισή της στο party του Cartier θα αφήσει εποχή – Colour-blocking θαλασσί, μωβ τουαλέτα με κρόσσια & sexy σκίσιμο (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Αμάλ Κλούνεϊ: Η πιο καλοντυμένη στο Φεστιβάλ Βενετίας! Με πορτοκαλί jumpsuit & πράσινη τουαλέτα συνεχίζει τις iconic εμφανίσεις (φωτό)

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ