Η Lily Collins γιορτάζει 3 χρόνια γάμου & υμνεί τον άνδρα της! – «Η αγκαλιά σου είναι το καλύτερο δώρο - Με κάνεις να αισθάνομαι σαν τον πιο ξεχωριστό άνθρωπο στον πλανήτη» (φωτό)

«Και να σκεφτείς ότι τα καλύτερα έρχονται», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Η πρωταγωνίστρια του “Emily in Paris”, Lily Collins γιορτάζει την επέτειο του γάμου της με τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον σεναριογράφο Charlie McDowell.

Η Lily Collins και ο Charlie McDowell γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων το 2019. Η σχέση τους εξελίχθηκε γρήγορα και το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2020. Η Lily έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις ότι ένιωσε αμέσως μια ιδιαίτερη σύνδεση με τον Charlie και ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

Η 35χρονη ηθοποιός επισημοποίησε τη σχέση της με τον 41χρονο σκηνοθέτη και σεναριογράφο στις 4 Σεπτεμβρίου του 2021, σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Κολοράντο.

Διαβάστε ακόμα: Η Lily Collins υμνεί τη Sandra Bullock: «Με βοήθησε πολύ στα πρώτα μου βήματα στην υποκριτική» - «Είναι μια καταπληκτική & υποστηρικτική γυναίκα» (φωτό & βίντεο)

Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους 28,5 εκατομμύρια followers της, τη ημέρα ορόσημο για εκείνη, ανεβάζοντας μερικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες με τον άνδρα της και γράφοντας:

457666804_1052580989847221_3992764511094473036_n

«Χαρούμενη επέτειο στον άνθρωπο που με κάνει να γελάω περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Τρία χρόνια στην αγκαλιά σου ήταν το μεγαλύτερο δώρο. Χωρίς μακιγιάζ και με ένα απλό μπλουζάκι, με κάνεις να αισθάνομαι σαν τον πιο ξεχωριστό άνθρωπο στον πλανήτη. Σε λατρεύω Τσάρλι ΜακΝτάουελ. Περισσότερο απ' όσο μπορώ να πω. Στην υγειά μας για αμέτρητες απίστευτες στιγμές μαζί (συν τις ασορτί φωτογραφίσεις). Και να σκεφτείς ότι τα καλύτερα έρχονται...». 

Η Lily Collins συχνά μοιράζεται τρυφερές στιγμές με τον σύζυγό της στα social media, δείχνοντας την αγάπη και την εκτίμησή της για αυτόν. Το ζευγάρι ζει στην Pasadena της Καλιφόρνια, όπου δημιούργησαν το σπίτι των ονείρων τους.

Διαβάστε ακόμα: H Lily Collins μας «άνοιξε» το σπίτι της! – H vintage villa στο LA με το σκανδιναβικό design – Παστέλ χρώματα, απλότητα & παιχνιδιάρικη διάθεση (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr