Lady Gaga: Η συγκλονιστική balloon τουαλέτα & το περίτεχνο, ογκώδες headpiece στο Φεστιβάλ της Βενετίας – Ο αρραβωνιαστικός της δεν έπαιρνε το βλέμμα του από πάνω της (φωτό)

Η ταργουδίστρια &ο αρραβωνιαστικός της Michael Polansky έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί.

Η Lady Gaga είναι εδώ.

Η 38χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε υπερπαραγωγή στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας 2024 στις 4 Σεπτεμβρίου για την πρεμιέρα του Joker: Folie à Deux, στο οποίο υποδύεται τη Harley Quinn.

Περπάτησε στο κόκκινο χαλί με τον συμπρωταγωνιστή της Joaquin Phoenix, τον σκηνοθέτη της ταινίας Todd Phillips και τον αρραβωνιαστικό της, Michael Polansky.

Image

Η Lady Gaga φόρεσε για ακόμα μια φορά μια λαμπερή εμφάνιση. 

Image

Για αυτή την τόσο σημαντική μέρα επέλεξε ένα ογκώδες μαύρο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και balloon φούστα. 

To καλύτερο μέρος του outfit που χωρίς αυτό δεν θα ήταν το look της δεν θα ήταν ολοκληρωμένο ήταν το αστραφτερό δαντελένιο headpiece του σχεδιαστή Philip Treacy.

Image

twitter

Επίσης, όλα της τα κοσμήματα ήταν του πολυτελούς οίκου Tiffany & Co.

Image

Ο αρραβωνιαστικός της δεν μπορούσε να πάρει το βλέμμα του από πάνω της. 

Image

twitter

Διαβάστε ακόμα: Lady Gaga: Πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον αρραβωνιαστικό της, Μάικλ Πολάνσκι – Πόζαρε στον φακό δείχνοντας το μονόπετρό της & φιλώντας τον στο στόμα (φωτό)

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και φαίνεται.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, η Lady Gaga αναλαμβάνει το ρόλο της Harley, την οποία έχουν υποδυθεί πολλές άλλες ηθοποιοί, συμπεριλαμβανομένων των Margot Robbie, Mia Sara, Kaley Cuoco και άλλων. 

«Αυτή η εκδοχή της Harley είναι δική μου και είναι πολύ αυθεντική σε αυτή την ταινία και σε αυτούς τους χαρακτήρες. Δεν θέλω να προδώσω τίποτα από την ταινία», είπε στο Access Hollywood. «Νομίζω ότι είναι πραγματικά κάτι που πρέπει να βιώσεις στο θέατρο».

Image

twitter

«Αυτή η ταινία έχει μουσική, έχει χορό, έχει καταπληκτική υποκριτική», πρόσθεσε. «Μου άρεσε να δουλεύω με τον Χοακίν, μου άρεσε να δουλεύω με τον [σκηνοθέτη] Τοντ [Φίλιπς]. Αυτό που θα πω είναι ότι δεν έχω κάνει ποτέ κάτι όπως έχω κάνει σε αυτή την ταινία , οπότε όλα θα είναι εντελώς νέα και πραγματικά διασκεδαστικά».

Διαβάστε ακόμα: Lady Gaga: «Από εδώ ο αρραβωνιαστικός μου» - Έτσι τον σύστησε στον Πρωθυπουργό της Γαλλίας, Γκαμπριέλ Ατάλ, μετά από 6 χρόνια (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ