Lady Gaga: Αυτός είναι ο άντρας που της διάλεξε η μαμά της - Τεχνοκράτης & φίλος του Zuckerberg - Ο Michael Polansky την λατρεύει! (φωτό & βίντεο)

«Το κομμάτι που έλειπε από τη ζωή μου ήταν η πραγματική αγάπη», δήλωσε η Lady Gaga.

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε που η Lady Gaga και ο Michael Polansky δημοσιοποίησαν τη σχέση τους μετά την εμφάνισή τους στο Super Bowl το 2020.

Το ζευγάρι επισημοποίησε την σχέση του στο Instagram λίγες μέρες αργότερα, όταν η Gaga δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη λεζάντα να γράφει: «Διασκεδάσαμε τόσο πολύ στο Μαϊάμι. Αγάπη σε όλα τα μικρά τέρατα και τους θαυμαστές μου, είστε οι καλύτεροι!»

Πριν κάποιες μέρες η Vogue δημοσίευσε μια συνέντευξη όπου η τραγουδίστρια του «Poker Face» επιβεβαίωσε ότι εκείνη και ο Michael είχαν αρραβωνιαστεί νωρίτερα φέτος τον Απρίλιο.

«Το κομμάτι που έλειπε από τη ζωή μου ήταν η πραγματική αγάπη», δήλωσε η Gaga στο περιοδικό.

Image

Πώς γνωρίστηκαν η Lady Gaga και ο αρραβωνιαστικός της Michael Polansky;

Στη συνέντευξή της στη Vogue, η Lady Gaga αποκάλυψε στους αναγνώστες ότι η μητέρα της ήταν ο λόγος που το ζευγάρι γνωρίστηκε εξαρχής.

«Η μαμά μου τον συνάντησε και μου είπε: "Νομίζω ότι μόλις γνώρισα τον σύζυγό σου" και είπα: "Δεν είμαι έτοιμη να συναντήσω τον σύζυγό μου!". Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι η μαμά μου... Βρήκα τον πιο τέλειο άνθρωπο για μένα;» είπε στο περιοδικό.

Ποιος είναι ο Michael Polansky;

Ο Michael γεννήθηκε στο Σαν Φρανσίσκο στις 27 Οκτωβρίου 1978, γεγονός που τον καθιστά 46 ετών, περνάει την τραγουδίστρια 8 χρόνια, αφού εκείνη είναι 38.

Image

Ο πατέρας του Μάικλ, Στίβεν Πολάνσκι, είναι γνωστός για τα βραβευμένα βιβλία του, όπως το Dating Miss Universe και το The Bradbury Report. Έχει επίσης γράψει για τα The New Yorker, The Best American Short Stories και Harper's.

Η μητέρα του, Ellen Woods, είναι Πρόεδρος του Αμερικανικού Ιδρύματος Φαρμακευτικής Εκπαίδευσης, ηγετική θέση στον τομέα της φαρμακευτικής εκπαίδευσης.

Image

twitter

Διαβάστε ακόμα: Lady Gaga: Πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον αρραβωνιαστικό της, Μάικλ Πολάνσκι – Πόζαρε στον φακό δείχνοντας το μονόπετρό της & φιλώντας τον στο στόμα (φωτό)

Τι κάνει ο Michael Polansky για δουλειά; Ποια είναι η δουλειά του;

Αφού φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ που πήγε για να σπουδάσει μαθηματικά και πληροφορική, ο Michael σύναψε ανεκτίμητες σχέσεις που τον οδήγησαν να συνεχίσει και να συν-δημιουργήσει το Ίδρυμα Parker με τον Sean Parker, τον συνιδρυτή του Napster και του Facebook.

Image

Το 2023, ο Michael παραιτήθηκε από διευθύνων σύμβουλος του φιλανθρωπικού οργανισμού και τώρα παραμένει ειδικός σύμβουλος του Parker Group.

Ο πολυάσχολος άνδρας συνίδρυσε επίσης τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό έρευνας για τη θεραπεία του καρκίνου, Parker Institute for Cancer Immunotherapy, όπου παρέμεινε ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

Τέλος, ο Michael έδειξε στην αρραβωνιαστικιά του την απόλυτη υποστήριξη συμμετέχοντας στο διοικητικό συμβούλιο της Haus Labs Cosmetics, της vegan και cruelty-free σειράς καλλυντικών της Lady Gaga.

BLU_A97953149__1_

Με όλες αυτές τις θέσεις εργασίας υψηλού προφίλ, δεν θα αποτελέσει έκπληξη το γεγονός ότι η καθαρή περιουσία του Michael εκτιμάται ότι θα ανέλθει σε περίπου 600 εκατομμύρια δολάρια.

Με την καθαρή περιουσία της Lady Gaga να εκτιμάται σε 300 εκατομμύρια δολάρια, κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τον άντρα της ότι είναι μαζί της για λάθος λόγους.

Διαβάστε ακόμα: Lady Gaga: Η συγκλονιστική balloon τουαλέτα & το περίτεχνο, ογκώδες headpiece στο Φεστιβάλ της Βενετίας – Ο αρραβωνιαστικός της δεν έπαιρνε το βλέμμα του από πάνω της (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ