Μιμή & Σοφία Ντενίση: Οι αγαπημένες αδελφούλες με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο – «Διατηρεί την πίστη μας μέσα στις δυσκολότερες συνθήκες - Σεμνός & πανέξυπνος» (φωτό)

Η ηθοποιός πέρασε μια πολύ ωραία βραδιά στην Χίο.

Τις τελευταίες μέρες η αγαπημένη μας ηθοποιός Μιμή Ντενίση βρίσκεται στην Χίο με την αδελφή της, την Σοφία.

Οι δυο αγαπημένες αδελφές  βρέθηκαν καλεσμένες σε μια βραδιά που είχε διοργανώσει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Εκεί δεν ήταν μόνες, αλλά βρήκαν τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Όλοι μαζί έβγαλαν φωτογραφίες.

Διαβάστε ακόμα: Η Μιμή Ντενίση κάνει κούρες ομορφιάς με την κορούλα της, την Μαριτίνα – Σε ποιο σπα ξεκουράζεται & απολαμβάνει τις διακοπές της; (φωτό)

Να σημειωθεί ότι η Μιμή Ντενίση για πρώτη φορά στην ζωή της έχει «ανοίξει» τόσο πολύ το μαλλί της.

Της πάει πολύ, την κάνει να λάμπει ακόμα πιο πολύ.

Στην λεζάντα της ανάρτησης που έκανε η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έγραψε: «Ο Παναγιωτατος στην Χίο καλεσμένος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου . Ο αγαπημένος μας Πατριάρχης ο κ κ Βαρθολομαιος που διατηρεί την Πίστη μας μέσα στις δυσκολότερες συνθήκες Σεμνός κ πανέξυπνος Ίμβριος!! Λειτούργησε στο ταπεινό εκκλησάκι στην Χίο κ ήταν όλα τόσο όμορφα Μαζί κ ο εταιρος Βαρθολομαιος Σεβασμιώτατος Σμύρνης !!! Εικόνες στην εκκλησία σαν κ αυτήν της Παναγίας κατεστραμμένες στην σφαγή της Χίου!!! Μια ακόμα σπουδαία πρωτοβουλία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου».

Διαβάστε ακόμα: Η τρυφερή ανάρτηση της Μιμής Ντενίση για την Μαριτίνα: «Σήμερα γιορτάζει το κοριτσάκι μου - Χρόνια πολλά θησαυρέ μου! - Είμαι πολύ τυχερή που ήρθες στην ζωή μου» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ