Πένθος για τον Robbie Williams & την σύζυγό του - Πέθαναν τα δύο σκυλάκια τους μαζί, το ίδιο βράδυ – Τα είχαν στην ζωή τους για 18 χρόνια (φωτό)

" Άφησαν αυτόν τον πλανήτη για να ξεκινήσουν μια περιπέτεια σε έναν άπειρο γαλαξία ", έγραψε ο τραγουδιστής.

Ο πολυβραβευμένος τραγουδιστής Ρόμπι Γουίλιαμς και η σύζυγός του Αίντα Φιλντ είναι συντετριμμένοι. 

Ο λόγος;

Τα δυο αγαπημένα τους σκυλάκια πέθαναν την ίδια νύχτα.

Ο θρύλος της ποπ μουσικής έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, στην οποία αποκάλυψε ότι ότι τα αγαπημένα τους σκυλάκια Poupette και Walle πέθαναν μαζί στο κρεβάτι, με τις απώλειες να σηματοδοτούν το «κλείσιμο ενός τεράστιου κεφαλαίου».

Διαβάστε ακόμα: Robbie Williams: Το σεξ μετά τον γάμο μειώνεται - Οι εθισμοί, η κατάθλιψη και η σεξουαλικότητά του - 49% ομοφυλόφιλος

Η Poupette ήταν μέρος της ζωής της Αίντα Φιλντ για 18 χρόνια, πριν γνωρίσει τον σύζυγό της.

Μοιράζοντας λεπτομέρειες για τις τελευταίες τους στιγμές, η Αίντα είπε πώς η Poupette και ο Walle πέθαναν ακούγοντας το Dancing Queen των Abba, ενώ ήταν «περιτριγυρισμένοι από τεράστια αγάπη».

Η Αίντα έγραψε: «Σήμερα, τα σκυλιά μας Poupette & Walle άφησαν αυτόν τον πλανήτη για να ξεκινήσουν μια περιπέτεια σε έναν άπειρο γαλαξία πολύ, πολύ μακριά. Πέθαναν μαζί στο κρεβάτι, ακούγοντας το 'Dancing Queen', περιτριγυρισμένος από τεράστια αγάπη».

Διαβάστε ακόμα: Robbie Williams: "Περνάω εμμηνόπαυση, τα μαλλιά μου αραιώνουν, η τεστοστερόνη με έχει εγκαταλείψει" - "Θα φτιάξω τα δόντια μου και ανόρθωση λαιμού"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr