Δήμητρα Ματσούκα: Στην Ινδία μαζί με τον σύζυγο της, Πέτρο Κόκκαλη - Ποζάρουν με παραδοσιακές φορεσιές σε εξωτικές παραλίες (φωτό-βίντεο)

Μοιράστηκε στιγμιότυπα μέσα από insta_stories

Ταξίδι ζωής στην Ινδία πραγματοποίησε η Δήμητρα Ματσούκα.

Η αγαπημένη ηθοποιός ταξίδεψε στην άλλη άκρη του κόσμου, μαζί με τον σύζυγο της, Πέτρο Κόκκαλη.

Μέσα από το λογαριασμό της στα social media μοιράστηκε τρυφερά στιγμιότυπα με τον καλό της ενώ σε άλλα κλικς τη βλέπουμε να ποζάρει φορώντας παραδοσιακές φορεσιές της ασιατικής χώρας.

Ματσουκα

Ματσουκα

Ματσουκα

Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες έκανε και μια ανάρτηση στο Instagram από το ταξίδι της στην Ινδία, όπου αναφέρθηκε στην παράσταση "Τότε, τώρα, πάντα" στο Θέατρο Άλσος, στην οποία συμμετέχει: "Μα είναι να μην 1) πετάω από τη χαρά μου που 2) και 3) έφτασα στο νοτιότερο άκρο της Ινδιας και όλοι μου μιλούσαν για το θεατρο Άλσος παρακαλώντας να βγάλουν σελφι μαζί μου ,ξετρελαμένοι με το 4) "τότε, τώρα, πάντα” που σήμερα επιστρέφει για εσάς τους λίγους που δεν μας έχετε δει ακόμα;" έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Θυμίζουμε πως η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2023 στην εκκλησία Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα, ύστερα από επτά χρόνια σχέσης.

Διαβάστε ακόμη: Δήμητρα Ματσούκα: Πιο hot από ποτέ! – Το κατακόκκινο μαγιό «αγκαλιάζει» το καλλίγραμμο κορμί της σε μια φωτογράφηση αλά Baywatch (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Δήμητρα Ματσούκα-Πέτρος Κόκκαλης: Βραδινή έξοδος με φίλους σε εστιατόριο στη Σάμο - Το καλοκαιρινό look της ηθοποιού με το must have φόρεμα της σεζόν (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ