Κέβιν Κόστνερ: Ο παλιός είναι αλλιώς! Γοητεύει ο ζωντοχήρος σταρ του Χόλυγουντ - Στη Βενετία με απίθανο κρεμ κουστούμι χωρίς γραβάτα (φωτό-βίντεο)

Την τελευταία μέρα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Ανάμεσα στο πλήθος των σταρ του Χόλιγουντ που ταξίδεψαν για να παρευρεθούν στο 81ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στην Βενετία ήταν και ο Κέβιν Κόστνερ.

Σήμερα, Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, ο σταρ του Χόλυγουντ θα παρακολουθήσει την προβολή της ταινίας «Horizon: An American Saga - Chapter 2», μια ταινία στην οποία συμμετάσχει μαζί με τους Sienna Miller, Sam Worthington, Jena Malone και Danny Huston.

«Με ευγνωμοσύνη και συγκίνηση επιστρέφω στο Φεστιβάλ» είπε ο πρωταγωνιστής του «Dances with Wolves» πριν από την έναρξη του φεστιβάλ, «Ζήτω οι ταινίες και όσοι θέλουν να τις στηρίξουν».

Κατά την άφιξη του, το πλήθος ζητωκραύγαζε ενώ εκείνος χαιρετούσε τους fans του.

instagram @kevin_costner_legend

Άκρως γοητευτικός φορούσε ένα κομψό κρεμ κουστούμι με μαύρο πουκάμισο από μέσα χωρίς γραβάτα.

Από την elegant εμφάνιση του δεν έλειπε ένα μαύρο ζευγάρι γυαλιών ηλίου.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ:

Να πούμε ότι το Φεστιβάλ αποφάσισε να φιλοξενήσει την ταινία προβάλλοντάς την εκτός συναγωνισμού την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, στις 7 Σεπτεμβρίου. 

Το δεύτερο μέρος της τετραλογίας του Κέβιν Κόστνερ θα έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 16 Αυγούστου αλλά η ταινία πήρε αναβολή μετά την κακή πορεία του πρώτου μέρους στο box office.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το πρώτο μέρος έκανε εισπράξεις 33 εκατ. δολαρίων παγκοσμίως όταν το κόστος παραγωγής του έφτασε τα 100 εκατ. δολάρια, μεγάλο μέρος των οποίων βγήκαν από την τσέπη του Κέβιν Κόστνερ. Παράλληλα, το τρίτο μέρος θα γυρίζονταν αυτό το μήνα αλλά και αυτό το πρόγραμμα ανετράπη.

Διαβάστε ακόμη: Αμάλ Κλούνεϊ: Το eirinika ανακάλυψε τον εκκεντρικό σχεδιαστή της περίφημης τιρκουάζ τουαλέτας - Βιετναμέζος, αριστούχος μαθητής του Τζον Γκαλιάνο (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Ξεχάστε τον Τζέιμς Μποντ! Ο Ντάνιελ Κρεγκ ομοφυλόφιλος στο νέο του ρόλο αποβιβάστηκε με την σούπερ σέξυ σύζυγο του, Ρέιτσελ Βάις στη Βενετία (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ