Στέφανος Τσιτσιπάς: Το φώτο άλμπουμ του αθλητή & η αναφορά στους γονείς του - "Ο πραγματικός πλούτος βρίσκεται στις εμπειρίες & τον χρόνο"

Η μακροσκελής ανάρτηση στο instagram

Στο προσκήνιο βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπειτα από τη λήξη της συνεργασίας του με τον πατέρα του.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Απόστολος ήταν προπονητής του Στέφανου αλλά μετά από έντονο φραστικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια αγώνα τα πράγματα πήραν διαφορετική τροπή.

Μερικές εβδομάδες μετά την απόλυση του πατέρα του, ο τενίστας δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών τις οποίες συνόδευσε ένα μακροσκελές κείμενο.

Αναλυτικά η λεζάντα γράφει:

“Το να ταξιδεύω στον κόσμο μου έχει δείξει ότι τα χρήματα δεν είναι ο απώτερος στόχος, αλλά ένα εργαλείο για ελευθερία — ελευθερία εξερεύνησης, σύνδεσης και πλήρης ζωής. Όπως είπε ο Σωκράτης, «Αυτός που δεν είναι ικανοποιημένος με αυτό που έχει, δεν θα ήταν ευχαριστημένος με αυτό που θα ήθελε να έχει». Ο πραγματικός πλούτος βρίσκεται στις εμπειρίες και τον χρόνο, ένα πεπερασμένο νόμισμα που πρέπει να αγαπάμε.

Μέσα από τα ταξίδια μου, έμαθα να αγαπώ τον πλανήτη μας, να βυθίζομαι στην ομορφιά του και να ευθυγραμμίζομαι με τις αξίες μου. Η ανταμοιβή δεν είναι μόνο στα μέρη που έχω δει, αλλά στο πώς με έχουν διαμορφώσει – βαθύνοντας την εκτίμησή μου για τη ζωή και τις ατελείωτες δυνατότητές της.

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες που απαθανατίζουν στιγμές με νόημα—άνθρωποι που κυνηγούν όνειρα, τοπία που έχουν τεράστια αξία και προβληματισμούς για το πέρασμα του χρόνου. Καθένα μου θυμίζει τις περιπλοκές της ζωής, τον χορό μεταξύ του παρόντος και του μέλλοντος και το κοινό ταξίδι”.

Στα διάφορα ενσταντανέ βλέπουμε τους γονείς αλλά και τη σύντροφο του Στέφανου Τσιτσιπά, Πάουλα Μπαντόσα.

Διαβάστε ακόμη: Στέφανος Τσιτσιπάς: Αποκλεισμός και πρόωρο αντίο από το US Open - "Δεν μοιάζω σε τίποτα σε σύγκριση με τον παίκτη που ήμουν πριν"

Διαβάστε ακόμη: Στέφανος Τσιτσιπάς: Ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον πατέρα του - "Θα συνεχίσει να είναι εκεί για να με υποστηρίζει αλλά εκτός του γηπέδου"

Διαβάστε ακόμη: Άγριος καβγάς Τσιτσιπά με τον πατέρα του: «Άντε γ@@@σου, βγες έξω!», τον "έδιωξε" από το γήπεδο - «Δεν είναι πολύ ευφυής» συνέχισε μετά τον αγώνα (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ