Βασιλιάς Κάρολος: Χάνει την υπομονή του με τον «άτακτο» Πρίγκιπα Άντριου – Θέλει να τον διώξει & του δίνει 2 επιλογές (φωτό)

Ο  αδελφός του μονάρχη, Πρίγκιπας Άντριου είναι όμως ανένδοτος!

Ο καρκινοπαθής Βασιλιάς Κάρολος φαίνεται να χάνει την υπομονή του με τον μικρό και άτακτο αδελφό του, Πρίγκιπα Άντριου.

Πριν από κάποιες εβδομάδες ο Βασιλιάς Κάρλος σταμάτησε να πληρώνει την προστασία έξω από το κάστρο του Πρίγκιπα Άντριου, προκειμένου να τον διώξει από το σπίτι του.

Αυτός όμως αρνείται κατηγορηματικά.

 Η πολυτελής έπαυλη των 30 δωματίων και αξίας 30 εκατομμυρίων λιρών στο Γουίνδσορ, στην οποία ζει με την πρώην σύζυγό του Σάρα Φέργκιουσον. 

Ο Άντριου από την πλευρά, του επιμένει να παραμένει στην έπαυλη παρά το γεγονός ότι έχει αποχωρήσει από τα επίσημα βασιλικά του καθήκοντα πριν από σχεδόν πέντε χρόνια.

Ωστόσο, όπως φαίνεται ο Βασιλιάς Κάρολος του δίνει 2 επιλογές για να μην τον αφήσει στον δρόμο.

Η πρώτη είναι να βρει ο δούκας έναν τρόπο να είναι οικονομικά ανεξάρτητος, πληρώνοντας μόνος του τα έξοδά του, τα οποία θα καλύπτουν την ασφάλειά του και τη συντήρηση του σπιτιού του.

Η δεύτερη είναι ο Άντριου να μετακομίσει σε «πιο κατάλληλο κατάλυμα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κάρολος μάλιστα παροτρύνει τον Άντριου να μετακομίσει στο Frogmore Cottage, το μικρό σπιτάκι που έκανε δώρο η βασίλισσα Ελισάβετ στον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ για το γάμο τους.

Ο πρίγκιπας Άντριου μάλιστα, φέρεται να έχει προθεσμία μέχρι το φθινόπωρο για να εγκαταλείψει το Royal Lodge, όπως αναφέρθηκε τον περασμένο μήνα.

Το τελεσίγραφο φέρεται να προήλθε από τον βασιλιά Κάρολο, ο οποίος προσπαθεί εδώ και καιρό να κάνει έξωση στον μικρότερο αδερφό του.

Ο Πρίγκιπας Άντριου είναι ανένδοτος!

Διαβάστε ακόμα: Βασιλιάς Κάρολος: Διώχνει τον «άτακτο» αδελφό του, Πρίγκιπα Άντριου, από την έπαυλη αξίας €35 εκατ. που μένει – Απέλυσε την ασφάλεια του (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Σπάνια εμφάνιση της Βασίλισσας Καμίλα με τον πρώην άνδρα της – Δίπλα- δίπλα για την παρουσίαση βιβλίου του γιού τους (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr