Η celebrity του Tik Tok, Κατερίνα Σαλακά έχασε την ψυχραιμία της – Τα «έβαλε» με την Μαρίνα Σάττι & τους συνεργάτες της (βίντεο)

"Δεν μου έχουν φερθεί ξανά τόσο άσχημα", τόνισε.

Η Κατερίνα Σαλακά είναι πολύ δημοφιλής στην πλατφόρμα του TikTok για τα βίντεο που αναρτά με μηνύματα αυτοπεποίθησης και ευημερίας με το χαρακτηριστικό πλατύ της χαμόγελο.

Χθες δεν ήταν και τόσο χαμογελαστή…

Ανέβασε μερικά κλιπ, όπου ξεσπά σε κλάματα και βρίσκεται σε σοκ, εξαιτίας της Μαρίνας Σάττι.

Η τραγουδίστρια έχει συνεργασία με την TikToker μιας και έχει χρησιμοποιήσει με την άδειά της, αποσπάσματα από βίντεο που έχουν γίνει viral στο TikTok. 

Η Κατερίνα Σαλακά και η Μαρίνα Σάττι είχαν συμφωνήσει να ανεβούν μαζί στην σκηνή, αλλά της απαγόρεψαν την είσοδο.

Ακούγεται να λέει αναστατωμένη σε ένα από τα βίντεο: «Παιδιά πραγματικά είμαι σε σοκ, δεν ξέρω τι έχει γίνει. Η Μαρίνα Σάττι δεν με δέχεται μέσα, οι συνεργάτες δεν με δέχονται, μου λένε ξαφνικά ότι δεν ανήκω στην παράσταση. Μου φέρονται με πάρα πολύ περίεργο και άσχημο τρόπο. Πραγματικά έχω πάθει σοκ, δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιο πράγμα. Ενώ έχω συνεννοηθεί με τη Μαρίνα Σάττι. Έχω τρελαθεί πραγματικά με αυτό που γίνεται, δεν μου επιτρέπουν καν να μπω στα καμαρίνια, ενώ είμαι μέρος της παράστασης. Έχω τρελαθεί και μου φέρονται με πάρα πολύ άσχημο τρόπο. Αυτή τη στιγμή η Μαρίνα Σάττι και οι συνεργάτες της μου φέρονται με τον πιο άσχημο τρόπο».

Διαβάστε ακόμα: Μαρίνα Σάττι: Πέταξαν αυγά στη σκηνή την ώρα που τραγουδούσε - "Στοπ! Στοπ! Κοντεύουμε να πέσουμε ..." (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Έχεις μία άσχημη μέρα; Η Κατερίνα Σαλάκα σε εμψυχώνει & σου τονώνει το ηθικό - "Είσαι πανέμορφη, είσαι γοητευτική!" (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ