Διπλή απάντηση Σεφερλή σε Σεργουλόπουλο: «Κάνε τη δουλίτσα σου, δεν έχεις δει τις παραστάσεις μου ποτέ και έχεις άποψη» - Το βίντεο με τον Σαντικάϊ που ανέβασε

Ο Μάρκος Σεφερλής δημοσιοποίησε βίντεο με τον Φώτη Σεργουλόπουλο να «κοροϊδεύει» τον Χρήστο Σαντικάϊ

Το σχόλιο του Φώτη Σεργουλόπουλου στην εκπομπή του «Πρωίαν σε είδον» στην ΕΡΤ, για την παράσταση του Μάρκου Σεφερλή στο Δελφινάριο και ειδικά για το σκετς για το non binary Nemo έχει προκαλέσει αντιπαράθεση, με τον κωμικό να απαντά στον παρουσιαστή.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, που έχει εκφραστεί αρκετές φορές αρνητικά για το χιούμορ και την ποιότητα των επιθεωρήσεων του Μάρκου Σεφερλή, στάθηκε σε εκείνα που δεν του άρεσαν, λέγοντας: «Είναι μεγάλη διαφορά αυτό που λες: ότι σατίριζες ανθρώπους, πολιτικούς και το χαιρόντουσαν και σου έδιναν βραβεία, ενώ αυτή τη στιγμή υπάρχει μία διάθεση κάποιων ανθρώπων που σατιρίζουν κάποιες ομάδες άλλων ανθρώπων και (σ.σ. εκείνοι) στενοχωριούνται».

«Οι άνθρωποι επί σκηνής δεν το καταλαβαίνουν πως στενοχωριούνται και συνεχίζουν να το κάνουν με έναν τρόπο λίγο επιθετικό. Επειδή έχεις παίξει στο Δελφινάριο και δεν είναι μία αρένα, ένα Κολοσσαίο που βάζεις θηρία να τρώνε ανθρώπους…».


 

Διαβάστε ακόμα: Χαμός στα social με τον Μάρκο Σεφερλή που σατιρίζει το non binary Νemo που κέρδισε τη Eurovision - «Είναι ομοφοβικός» λένε οι επικριτές - Η απάντηση του ηθοποιού

Η απάντηση του Μάρκου Σεφερλή

Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε με μια ανάρτησή του στο Instagram, κατά του γνωστού παρουσιαστή και απάντησε στη σκληρή κριτική λέγοντας στον Φώτη Σεργουλόπουλο να… κάνει τη δουλίτσα του, για να κάνει και εκείνος τη δική του.

«Φώτη μου, και τα πλατό της κρατικής τηλεόρασης, που πληρώνονται από τον Έλληνα φορολογούμενο, δεν είναι αρένα, για να μπορείς εσύ να κατασπαράζεις συναδέλφους σου, θεατρικές παραστάσεις αλλά και το κοινό, που βλέπει αυτές τις παραστάσεις, επειδή δε συμφωνούν με την άποψή σου».

«Το Δελφινάριο είναι θέατρο και κάνει σάτιρα. Αυτή τη σάτιρα που έρχονται κάθε χρόνο χιλιάδες θεατές, τη βλέπουν και γελάνε με την ψυχή τους. Και επειδή είσαι και ηθοποιός, ξέρεις πώς γίνεται η σάτιρα από αρχαιοτάτων χρόνων. Γι’ αυτό κάνε εσύ τη δουλίτσα σου, να κάνω κι εγώ τη δική μου δουλειά, που κάνω με επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια. Την οποία, βέβαια, ποτέ δεν έχεις δει, αλλά παρ’ όλα αυτά έχεις άποψη. Τα συμπεράσματα δικά σας», κατέληξε.

Μάλιστα χθες επανήλθε με ανάρτησή του, δείχνοντας βίντεο με το Φώτη Σεργουλόπουλο να «κοροϊδεύει» τον Χρήστο Σαντικάι.

Η νέα ανάρτηση του Μάρκου Σεφερλή

Εδώ ο Φώτης Σεργουλόπουλος «κοροϊδεύει» ένα μικρό παιδί, τον Χρήστο Σαντικάι! Αυτό το μικρό παιδί δεν στεναχωριότανε τότε;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ