Σελίν Ντιόν: Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα τραγουδήσει & στη Eurovision 2025; Τι γράφει η Daily Mail

Είχε εκπροσωπήσει την Ελβετία το 1988 

Μετά την φαντασμαγορική εμφάνιση της στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, η Σελίν Ντιόν ετοιμάζεται και για την Eurovision.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η superstar «θα κάνει την επιστροφή της στον διαγωνισμό τραγουδιού στην Ελβετία, τη χώρα που εκπροσώπησε στον διαγωνισμό του 1988 και με το Ne Partez Pas San Moi».

Βέβαια, ούτε η ίδια, ούτε κάποιος εκπρόσωπος της δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση.

Να θυμίσουμε ότι η Ντιόν συμμετείχε στον μουσικό διαγωνισμό τραγουδιού το 1988 στο Δουβλίνο εκπροσωπώντας την Ελβετία με το τραγούδι "Ne partez pas sans moi" (Μη φύγεις χωρίς εμένα).

Κέρδισε, εξασφαλίζοντας 137 βαθμούς, μόλις έναν βαθμό μπροστά από τη συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου.

Δείτε εδώ την εμφάνιση της:

Το σύνδρομο Stiff Person

Για μεγάλο διάστημα η Σελίν Ντιόν απείχε από τη μουσική σκηνή, καθώς δίνει μάχει με το Σύνδρομο Stiff Person ή αλλιώς το σύνδρομο του δυσκίνητου ανθρώπου.

Το Σύνδρομο του Καθηλωμένου Ανθρώπου(γνωστό ως SPS, stiff-person syndrome) είναι σπάνια αυτοάνοση διαταραχή της κίνησης, που επηρεάζει το κεντρικό νευρικό σύστημα, δηλαδή τον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό. 

Αποτελεί μια σοβαρή διαταραχή ασαφούς αιτιολογίας και χαρακτηρίζεται από προοδευτική δυσκαμψία και ακαμψία. Ονομάζεται επίσης και σύνδρομο Moersch-Woltman.

Διαβάστε ακόμη: Celine Dion – Lady Gaga: Αμοιβή 0 για την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων – Ας κλείσουν τα στόματα & οι κουτσομπόλες (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Celine Dion: Αναχωρεί από το Παρίσι - "Το όνειρο έγινε πραγματικότητα - Θα μου λείψεις" (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Celine Dion-Παρίσι 2024: Ο πλανήτης υμνεί την επανεμφάνιση της superstar του τραγουδιού - Συγκλονιστική παρά τη σκληρή ασθένεια της, μετά από 4 χρόνια στη σκηνή (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ