Βίντεο-Σοκ: Πλάνα από τούνελ στη Γκάζα που η Χαμάς εκτέλεσε 6 ομήρους - Ρούχα, βούρτσες & το κοράνι είναι ακόμη εκεί

Και κυλίδες αίματος ...

Σοκάρει το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα από τον εκπρόσωπο των IDF, των Ενόπλων Δυνάμεων του Ισραήλ, δείχνοντας on camera το τούνελ στη Γάζα όπου η Χαμάς εκτέλεσε τους έξι ομήρους.

Ο Ντάνιελ Χαγκάρι πήγε στο υπόγειο τούνελ στη Γάζα όπου η Χαμάς εκτέλεσε τους Ισραηλινούς ομήρους και περιέγραψε τι είδε.

Αφού κατέβηκε 20 μέτρα με τέσσερις σκάλες που οδηγούσαν σε ένα στενό πέρασμα, μήκους 120 μέτρων, όπου δεν μπορούσες να σταθείς όρθιος, το τούνελ κατέληγε σε μια βαριά σιδερένια πόρτα.

Σε αυτό το σημείο αντίκρισε αντικείμενα των μαχητών της Χαμάς, όπως γεμιστήρες από τυφέκια AK-47, φορτιστές που χρησιμοποιούσαν, ένα κοράνι, αλλά και γυναικεία ρούχα, μια βούρτσα των ομήρων.

Συγκλόνισε η εικόνα με το αίμα των θυμάτων.

Ο Χαγκάρι αναφέρει με τα μικρά τους ονόματα τα έξι θύματα: Καρμέλ Γκατ, Εντέν Γερουσαλμί, Χερς Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, Αλεξάντερ Λομπανόφ, Άλμογκ Σαρούσι και Όρι Ντανίνο.

«Ήταν εδώ επί ημέρες, επί εβδομάδες, σε τρομακτικές συνθήκες, χωρίς φως, χωρίς να μπορούν να σταθούν όρθιοι, και δολοφονήθηκαν από τους τρομοκράτες της Χαμάς. Γιατί δολοφονήθηκαν αθώοι νέοι άνθρωποι, που ήταν σε ένα φεστιβάλ;» αναρωτιέται ο Χαγκάρι, και καταλήγει: «Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε πίσω ζωντανούς όλους τους ομήρους».

Να πούμε ότι το τούνελ βρίσκεται στη Ράφα, στην περιοχή Τελ αλ Σουλτάν.

Η είσοδός του είναι σε ένα παιδικό δωμάτιο, κάτω από έναν τοίχο με ζωγραφισμένα γκράφιτι Μίκυ Μάους.

Διαβάστε ακόμη: Συγκλονιστικό βίντεο, τα τελευταία λόγια της 24χρονης Εντέν Γιερουσάλμι ομήρου της Χαμάς πριν την εκτέλεσή της: «Ο Νετανιάχου να κάνει ό,τι μπορεί για να μας ελευθερώσει, υποφέρουμε»

Διαβάστε ακόμη: Washington Post: Όσο διαρκούν οι διαπραγματεύσεις, η Χεζμπολάχ δεν θα εξαπολύσει μεγάλη επίθεση στο Ισραήλ

Διαβάστε ακόμη: Γάζα-προσοχή σκληρές εικόνες: Ραγίζει καρδιές το βίντεο με τον πατέρα να οδύρεται που έχασε  τα νεογέννητα δίδυμα παιδιά του! Δεν υπάρχουν λόγια

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ