Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ζευγάρι Βέλγων που παρασύρθηκε με το μωρό τους από μεθυσμένο οδηγό: Η γυναίκα είναι έγκυος στον 5ο μήνα - Πως έγινε το τροχαίο (βίντεο)

Η οικογένεια είχε έρθει για διακοπές στη χώρα μας

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει το ζευγάρι Βέλγων που έκανε διακοπές στην Ελλάδα και παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Θεσσαλονίκη μαζί με το 2 ετών μωρό τους.

Και οι δύο γονείς είναι διασωληνωμένοι ενώ η μητέρα διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το 2χρονο μωρό είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Ο 45χρονος οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και χτύπησε στο σημείο που βρίσκονταν το ζευγάρι με το 2χρονο παιδί τους. Το αυτοκίνητο συνέχισε την ανεξέλικτη πορεία του, πέφτοντας πάνω σε φράχτη σπιτιού και μπήκε μέσα στο χωράφι.

Ο οδηγός του αυτοκίνητου, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε αλκοτέστ, έχει τραυματιστεί ελαφρώς.

 

Το ζευγάρι είναι από το Βέλγιο και βρίσκονταν για διακοπές στη χώρα μας.

Η μητέρα του 45χρονου βρέθηκε στο σημείο αμέσως μετά το ατύχημα και όπως είπε στο MEGA, όπως μετέδωσε το πρωί της Πέμπτης 12/9 η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» ότι ο γιος της βρισκόταν στην παραλία όταν τον πήρε τηλέφωνο να πάει από το σπίτι.

Λίγη ώρα αργότερα, την κάλεσε σοκαρισμένος στο τηλέφωνο και της είπε τι έχει συμβεί. Η μητέρα του 45χρονου έστειλε τις ευχές της στην οικογένεια που τραυματίστηκε λέγοντας πως ελπίζει να τα καταφέρουν.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ