Αποκάλυψη - σοκ: Ο Ντομινίκ Πελικό είχε "εκπαιδεύσει" έναν από τους βιαστές της γυναίκας του να ναρκώνει και τη δική του - Τις βίαζαν εναλλάξ

Τη μέθοδο του Ντομινίκ Πελικό ακολούθησε και ο ο 63χρονος οδηγός λεωφορείου, Ζαν Πιέρ

Πραγματικά απίστευτα είναι όσα ακούγονται καθημερινά στη δίκη του Ντομινίκ Πελικό που νάρκωνε τη γυναίκα του, Ζιζέλ για να τη βιάζουν άγνωστοι που έβρισκε στο διαδίκτυο.

Ο Ντομινίκ Πελικό είχε και μιμητή έναν από τους άνδρες που είχε καλέσει να βιάσει τη γυναίκα του. 

Ο 63χρονος Ζαν Πιέρ, οδηγός λεωφορείου, είχε κάνει το ίδιο και στη δική του γυναίκα και μάλιστα σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στη δικαστική αίθουσα είχε καλέσει τον Πελικό τουλάχιστον 12 φορές για να τη βιάσει ενώ ήταν και εκείνη ναρκωμένη.

Ο Ζαν-Πιερ έχει παραδεχτεί τις κατηγορίες, ενώ οι βιασμοί της συζύγου του καταγγέλλεται ότι συνέβησαν 12 φορές μεταξύ 2015 και 2020. 

Διαβάστε ακόμα: 

Η σύζυγός του δεν είναι πολιτική αγωγή στη δίκη, καθώς φέρεται να προσπαθεί να προστατεύσει τα πέντε παιδιά τους. Ο γιος του Ζαν-Πιερ από τον πρώτο του γάμο δήλωσε ότι πιστεύει πως ο πατέρας του ήταν υπό την επιρροή του Πέλικο.

Η δίκη διεκόπη, καθώς ο κατηγορούμενος, που επρόκειτο να καταθέσει, ζήτησε αναβολή λόγω ασθένειας.

Δείτε ακόμα: Η συγκλονιστική κατάθεση της Ζιζέλ Πελικό που νάρκωνε ο σύζυγος για να τη βιάζουν άγνωστοι: «Μέσα μου είμαι ερείπιο» - «Είμαι σαν νεκρή» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ