Πριγκίπισσες Βεατρίκη & Ευγενία: Η τρυφερή & χαριτωμένη στιγμή μεταξύ των αδελφών – Φυτεύουν ένα δεντράκι σε δομή προστασίας παιδιών & ξεσπούν σε γέλια (βίντεο)

Οι κόρες του "άτακτου" Πρίγκιπα Άντριου είναι πολύ αγαπημένες.

Οι αδελφές York, η Πριγκίπισσα Βεατρίκη και η Πριγκίπισσα Ευγενία  είχαν μια πολύ γλυκιά και χαριτωμένη στιγμή κατά την επίσκεψή τους στο garden party στο Haven House Children's Hospice.

Το Garden Party προοριζόταν ως ένα ευχαριστώ σε όλους εκείνους που υποστήριξαν τον ξενώνα και τον βοήθησαν να παρέχει την απαραίτητη φροντίδα σε οικογένειες τα τελευταία 20 χρόνια.

Οι πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία πέρασαν το απόγευμα συναντώντας παιδιά και τις οικογένειές τους, φέρνοντας χαρά και χαμόγελα σε όλους τους παρευρισκόμενους. 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι αδελφές φύτεψαν ένα αναμνηστικό δέντρο στον κήπο του ξενώνα, συμβολίζοντας την ελπίδα και τη δύναμη.

Το δεντράκι τους θα σταθεί δίπλα σε μια φουντουκιά που δωρήθηκε στον ξενώνα από την αείμνηστη γιαγιά τους βασίλισσα Ελισάβετ Β'.

Η φύτευση δέντρων στο Haven House είναι μια μακρόχρονια παράδοση και ο ξενώνας φιλοξενεί έναν δενδρολογικό κήπο με περισσότερα από 100 δέντρα που φυτεύτηκαν από αξιοσημείωτα δημόσια πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένης της Margaret Thatcher και του Sir Winston Churchill. 

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Βεατρίκη: «Ανακηρύχθηκε» ως η πιο καλοντυμένη στην Βρετανία για το 2024 – Πως την βοήθησε η stylist της να «απογειώσει» τις εμφανίσεις της (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Ευχές για τα γενέθλιά της από την αδερφή της, Πριγκίπισσα Ευγενία & τη μητέρα της, Σάρα Φέργκιουσον - Σπάνιες φωτό

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr