Monica Belluci & Vincent Cassel: Εύχονται στην πρωτότοκη κόρη τους, Deva για τα 20α γενέθλιά της – «Σε ευχαριστούμε που υπάρχεις» (φωτό)

Συγκινητικά post από 2 περήφανους γονείς.

πρωτότοκη κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ έχει γενέθλια και κλείνει τα 20!

Οι διάσημοι γονείς της ευχήθηκαν με δυο συγκινητικά post στο Instagram.

Αρχικά η Ιταλίδα καλλονή ανέβασε μια φωτογραφία με την Ντέβα Κασέλ στην αγκαλιά της από τότε που ήταν, μωρό. Στη λεζάντα, της έγραψε: «Αγάπη μου Χρόνια Πολλά !!! Πολλή ευτυχία για αυτή τη σημαντική μέρα και για τη ζωή σου !!! Σε ευχαριστώ που υπάρχεις».

Ο Γάλλος πατέρας της και διάσημος ηθοποιός ανέβασε κοινά τους στιγμιότυπα από το παρελθόν αλλά και από το σήμερα, με την πανέμορφη κόρη του που έχει γίνει ήδη μοντέλο και φτιάχνει μια καριέρα σαν της μητέρας της.

Ο Κασέλ έγραψε στην κόρη του: «Χρόνια πολλά, αγαπημένη μου. Πριν από 20 χρόνια σήμερα με έκανες ευτυχισμένο και περήφανο πατέρα. Σε αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο».

Για την ιστορία, το 1996, στα γυρίσματα της ταινίας Διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης, γνώρισε τον Γάλλο ηθοποιό Βενσάν Κασέλ. 

Ερωτεύτηκαν παράφορα και η σχέση τους έγινε παντού γνωστή.

Παντρεύτηκαν το 1999 και απέκτησαν δύο κόρες, την Ντέβα (γενν. 2004) και την Λέονι (γενν. 2010), ενώ έχουν παίξει μαζί και σε 10 κινηματογραφικές ταινίες. 

Το ζευγάρι ανακοίνωσε το διαζύγιό του στις 26 Αυγούστου 2013.

Τώρα η Μπελούτσι είναι με τον σκηνοθέτη Tim Burton και ο Κασέλ με ένα 27χρονο μοντέλο.

Διαβάστε ακόμα: Βενσάν Κασέλ: Ο 57χρονος ερωτύλος με την 27χρονη Νάρα Μπαπτίστα στο κόκκινο χαλί των Καννών – Πολύ ερωτευμένοι! (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Deva Cassel: Η sexy φωτογράφιση με ζαρτιέρες για την Vogue Italia – Έχει την φινέτσα & την γοητεία της μητέρας της, Monica Belluci

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr