Taylor Swift υμνεί τον σύντροφό της, Travis Kelce στα VMAs: «Ό,τι αγγίζει αυτός ο άνθρωπος μετατρέπεται σε ευτυχία, διασκέδαση & μαγεία – Τον ευχαριστώ για όλα» (φωτό & βίντεο)

Η τραγουδίστρια σάρωσε στα χθεσινά βραβεία.

Ήταν αναμενόμενο ότι η Τέιλορ Σουίφτ θα κέρδιζε βραβείο στα χθεσινά VMAs του MTV.

Η δισεκατομμυριούχος τραγουδίστρια κέρδισε το «Fortnight» και στην συγκινητική ομιλία της  ευχαρίστησε τον σύντροφό της, Τράβις Κέλσι.

«Το θέμα είναι ότι αυτό το βίντεο - φαίνεται πολύ λυπηρό όταν το βλέπεις, αλλά στην πραγματικότητα ήταν το πιο διασκεδαστικό βίντεο που είχαμε κάνει», είπε η τραγουδίστρια και πρόσθεσε: «Κάτι που θα θυμάμαι πάντα είναι ότι όταν τελείωνε μια λήψη και έλεγα "cut"και τελειώναμε με τη λήψη, πάντα άκουγα σαν κάποιος να ζητωκραυγάζει από την άλλη άκρη του στούντιο όπου γυρίζαμε, και αυτό το ένα άτομο ήταν ο σύντροφός μου, ο Travis».

«Ό,τι αγγίζει αυτός ο άνθρωπος μετατρέπεται σε ευτυχία, διασκέδαση και μαγεία, oπότε, θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί θα το θυμάμαι για πάντα», κατέληξε η πολυβραβευμένη σταρ.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τον περασμένο Σεπτέμβριο και είναι πολύ ερωτευμένοι.

Διαβάστε ακόμα: Taylor Swift: 337.000 Αμερικανοί εγγραφήκαν για να ψηφίσουμε στις εκλογές – Πάνω από 10 εκατ. likes το post υπέρ της Κάμαλα Χάρις

Διαβάστε ακόμα: Απαιτητικός ο Travis Kelce! – «Δεν πρόκειται να δώσει το μονόπετρο στην Τaylor Swift χωρίς προγαμιαίο συμβόλαιο» - «Πάντως είναι πολύ ερωτευμένοι & θέλουν να δημιουργήσουν οικογένεια» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ