Νικόλαος – Όλγα Κεφαλόγιάννη: Μαζί σε εκδήλωση στο Μουσείο της Ακρόπολης – Έλαμπε η Υπουργος Τουρισμού με το μεταξένιο πράσινο φουστάνι της (φωτό)

Δίπλα τους, η αδελφή της, Χριστίνα Κεφαλογιάννη.

Ο δεύτερος γιος του του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου & της Άννας Μαρίας, ο Νικόλαος «έδωσε» το παρών σε εκδήλωση στο Μουσείο της Ακρόπολης, η οποία πραγματοποιήθηκε με αφορμή την ολοκλήρωση της έκθεσης του Αμερικανού φωτογράφου Robert McCabe.

Από εκεί φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η Υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία φωτογραφήθηκε με τον Νικόλαο και την αδελφή της Χριστίνα με φόντο τον Παρθενώνα.

Ο Νικόλαος παρευρέθηκε στην έκθεση ως καλλιτέχνης, αφού και ο ίδιος έχει κάνει πολλές εκθέσεις στο εξωτερικό.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, έκανε μια ανάρτηση στο instagram γράφοντας για τον Robert McCabe:

«Από την ολοκλήρωση της έκθεσης στο Μουσείο της Ακρόπολης, των φωτογραφιών του σπουδαίου Αμερικανού φωτογράφου και φιλέλληνα Robert McCabe, με τίτλο,Χαίρε Ξένε, στη Χώρα των Ονείρων.

Ο Robert McCabe μέσα από τις φωτογραφίες του προσπάθησε να αποτυπώσει την ανθεκτικότητα, τη διαχρονικότητα του πολιτισμού, και του πνεύματος του ελληνικού λαού.

Διαβάστε ακόμα: Συγκινεί η Όλγα Κεφαλογιάννη: 6 Σεπτεμβρίου η σημαντικότερη μέρα του χρόνου γεννήθηκαν τα δίδυμά μου - Πριν 3 χρόνια, η ζωή μου απέκτησε άλλο νόημα

Ελπίζουμε, ότι κάθε επισκέπτης, ανακάλυψε κάτι διαφορετικό μέσα από την περιήγησή του στην έκθεση και ξεχώρισε στις φωτογραφίες ένα κομμάτι από την Ελλάδα που ίσως έχει μέσα του, όπως την αντιλαμβάνεται και όπως έχει εντυπωθεί στη συνείδησή του.

Η έκθεση θα συνεχίσει το ταξίδι της στο Τόκυο της Ιαπωνίας, από τις 25 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού του "Έτους Πολιτισμού και Τουρισμού Ελλάδας – Ιαπωνίας».

Η ίδια ήταν ομιλήτρια της βραδιάς σε ένα μαγικό σκηνικό στη βεράντα του Μουσείου της Ακρόπολης.

Με τον συζυγό της Μίνωα Μάτσα

Η Υπουργός Τουρισμού επέλεξε για αυτή την σημαντική βραδιά ένα συγκλονιστικό μεταξένιο πράσινο midi φόρεμα που την φώτιζε!

Το μακιγιάζ της ήταν διακριτικό και λαμπερό.

Διαβάστε ακόμα: Τατιάνα Μπλάτνικ-Πρίγκιπας Νικόλαος: 14 χρόνια γάμου θα γιόρταζαν σήμερα - Οι σπάνιες φωτό από την υπέροχη τελετή στις Σπέτσες & το royal διαζύγιο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ