Πριγκίπισσα Kate: Ο αδελφός της, James γιορτάζει 3 χρόνια γάμου με τη εκλεκτή της καρδιάς του – Συγκίνησε με την τρυφερή του ανάρτηση (φωτό)

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2021 και έχει ένα παιδί.

Ο James Middleton, ο μικρότερος αδερφός της Πριγκίπισσας Kate, συγκίνησε όλους τους followers του στο Instagram με μια τρυφερή εκδήλωση αγάπης προς τη σύζυγό του, Alize, με αφορμή την τρίτη επέτειο γάμου τους.

Με μια όμορφη φωτογραφία από τον γάμο τους, ο James εξέφρασε την αγάπη του για την Alize με απλά αλλά εγκάρδια λόγια: "Σ' αγαπώ, γλυκιά μου. Χρόνια μας πολλά, Alizee. Ο τρίτος χρόνος μας ως ανδρόγυνο, αλλά ο πρώτος ως γονείς".

Ο James και η Alizée παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2021 σε μια μικρή τελετή στη Γαλλία, περιτριγυρισμένοι από τους αγαπημένους τους. 

Έκτοτε, η ένωσή τους αποτελεί έμπνευση για πολλούς, τόσο στην απλότητα όσο και στην αυθεντικότητα της αγάπης τους και της δέσμευσής τους μεταξύ τους.

Διαβάστε ακόμα: Γιατί ο Απρίλιος θα είναι ξεχωριστός για την Πριγκίπισσα Kate; – Αυτός ο μήνας θα την κάνει να χαμογελάσει παρά τις δυσκολίες (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Μπαμπάς για πρώτη φορά ο αδερφός της Κέιτ Μίντλετον, Τζέιμς - Η πρώτη φωτό του νεογέννητου Inigo

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr