Όσκαρ γκαντεμιάς ! Όπου πήγε έφερε κυριολεκτικά την καταστροφή - Φονικοί τυφώνες, χιονοθύελλες, πυρκαγιές, ποια είναι η γυναίκα που τα έζησε όλα (φωτό & βίντεο)

Στη Νέα Ορλεάνη τη "χτύπησε" η "Κατρίνα" στο Τέξας η "Ρίτα" πριν διό χρόνια η μεγαλύτερη χιονοθύελλα των ΗΠΑ και τώρα η πυρκαγιά

Η Dayna Wyland, ζει στη λίμνη  λίμνη Arrowhead μία περιοχή στην Καλιφόρνια  όπου περισσότεροι από 2.000 πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις φωτιές για να σώσουν την πόλη.

Όμως αυτή δεν είναι η πρώτη καταστροφή που βιώνει η Dayna Wyland που φέρει τον τίτλο της "πιο άτυχης" γυναίκας στον κόσμο, αλλά εμείς θα τη λέγαμε και γκαντέμα.

«Είμαι νευρική τώρα, και ξέρω τόσους πολλούς ανθρώπους στο Running Springs, την επόμενη μικρή πόλη, που χάνουν το σπίτι τους αυτή τη στιγμή που μιλάμε, και αυτό με σκοτώνει. Αυτοί είναι οι φίλοι μου, ακόμη και οι άνθρωποι που δεν είναι φίλοι μου, ακόμη και οι άνθρωποι που δεν ξέρω», είπε η Wyland στο Fox News Digital.

Μητέρα τεσσάρων παιδιών η η Dayna είπε ότι έφυγε για το σπίτι της θείας της στο Λας Βέγκας αφού εστάλη τρίτη ειδοποίηση έκτακτης ανάγκης για εκκένωση της περιοχής.

«Φαίνεται ότι τηρούν τις προειδοποιήσεις και όλα είναι κλειστά στην πόλη. Και οι τράπεζες. Κανένα κατάστημα δεν είναι ανοιχτό, εκτός από ένα παντοπωλείο… σερίφηδες, περιπολίες αυτοκινητοδρόμων, πυροσβεστικά οχήματα είναι παντού», πρόσθεσε.

Δικαίως παίρνει "Όσκαρ γκαντεμιάς"

Η Wyland είχε τον... τίτλο της πιο «άτυχης γυναίκας» καθώς έχει γλιτώσει τουλάχιστον πέντε φορές στη ζωή της από φυσικές καταστροφές.

Όλα άρχισαν το 2007. Τότε ζούσε στη Νέα Ορλεάνη με την οικογένειά της όταν χτύπησε ο τυφώνας Κατρίνα που κόστισε τη ζωή σε 1.833 ανθρώπους με τεράστιες καταστροφές και ζημιές περίπου 108 δισ. δολαρίων.

Η Wyland και η οικογένειά της έμεναν σε ένα ξενοδοχείο όταν η Εθνική Φρουρά διέταξε την υποχρεωτική εκκένωση της περιοχής και κατευθύνθηκε στο Χιούστον του Τέξας, για να μείνουν με έναν φίλο τους για τους επόμενους τρεις μήνες.

Τότε ήταν που χτύπησε το Τέξας, ο τυφώνας Ρίτα, αναγκάζοντας τη Wyland να εκκενώσει ξανά την περιοχή με την οικογένειά της.

Πριν από δύο χρόνια, η Wyland και η οικογένειά της έζησαν ένα ακόμη ακραίο καιρικό γεγονός, αυτή τη φορά μια χιονοθύελλα-μαμούθ.

«Χιόνιζε για 11 μέρες και είχαμε μείνει στο σπίτι χωρίς ρεύμα», είπε, αποκαλώντας την χιονοθύελλα «Snowmageddon».

Η Wyland είπε ότι συμβουλεύει τους άλλους να «οργανωθούν» ώστε να μπορούν να προετοιμαστούν καλύτερα κατά τη διάρκεια μιας φυσικής καταστροφής.

Η Wyland είπε ότι ο γιος της της πρότεινε να μετακομίσει κοντά του στο Πίτσμπουργκ, όπου δεν υπάρχουν φυσικές καταστροφές.

«Είπα, είμαι σίγουρη ότι θα φέρω μια μαζί μου, μια πλημμύρα ή κάτι τέτοιο», αστειεύτηκε τότε η ίδια.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ