«Πάρτου τα λεφτά»: Η ράπερ, Αζέλια Μπανκς προτρέπει τη Τέιλορ Σουίφτ να μηνύσει τον Έλον Μασκ για σεξουαλική παρενόχληση – Τι έγινε μεταξύ τους; (φωτό)

Όλα ξεκίνησαν από του tweet του pop idol για την Kamala Harris.

Η δημοφιλής ράπερ Αζέλια Μπανκς προτρέπει την δισεκατομμυριούχο τραγουδίστρια, Τέιλορ Σουίφτ να μηνύσει τον Έλον Μασκ για «σεξουαλική παρενόχληση».

Ο λόγος;

Ο ιδρυτής του αφότου αντέδρασε με ένα ιδιαίτερο μήνυμα στην δημόσια υποστήριξη της Τέιλορ Σουίφτ στην Κάμαλα Χάρις.

To pop idol υπέγραψε το κείμενο που ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα, στο οποίο τάχθηκε υπέρ της Χάρις, ως η «άτεκνη κυρία με τις γάτες». 

Η ανάρτηση της Σουίφτ:

Ο δισεκατομμυριούχος σχολίασε τη συγκεκριμένη δήλωση, με κυνικότητα: «Ωραία Τέιλορ... κέρδισες... θα σου χαρίσω ένα παιδί και θα φυλάω τις γάτες σου με τη ζωή μου».

elon

Η ράπερ αναφέρθηκε πάνω σε αυτό το γεγόνος και προέτρεψε την 34χρονη σταρ να μηνύσει τον επιχειρηματία «για πολλά χρήματα». Χαρακτηριστικά, σε ανάρτηση στο Χ/Twitter, η ράπερ έγραψε: «Μπα αυτό είναι πραγματική σεξουαλική παρενόχληση».

Διαβάστε ακόμα: Taylor Swift: 337.000 Αμερικανοί εγγραφήκαν για να ψηφίσουμε στις εκλογές – Πάνω από 10 εκατ. likes το post υπέρ της Κάμαλα Χάρις

AZALEA-BANKS

«Θα πρέπει να του κάνει μήνυση για έναν τόνο λεφτά και να ανέβει επίπεδο για να γίνει η πιο αήττητη πλούσια γυναίκα στην ιστορία της μουσικής. Πάρε τα γα**μένα του λεφτά Τέιλορ!», πρόσθεσε η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων.

Η ράπερ ενθουσιάστηκε στην ιδέα να πάρει η Τέιλορ Σουίφτ ένα κομμάτι από την καθαρή περιουσία του Μασκ ύψους 250 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η ίδια η Σουίφτ δεν έχει ακόμη αντιδράσει στο tweet του Μασκ και δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Διαβάστε ακόμα: Taylor Swift υμνεί τον σύντροφό της, Travis Kelce στα VMAs: «Ό,τι αγγίζει αυτός ο άνθρωπος μετατρέπεται σε ευτυχία, διασκέδαση & μαγεία – Τον ευχαριστώ για όλα» (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr