Chiara Ferragni: Παντρεύτηκε η όμορφη καλύτερη φίλη της – Το νυφικό, εντυπωσιακό & ο γαμπρός full in love (φωτό)

Μια παραμυθένια τελετή!

Η καλύτερη φίλη της Κιάρα Φεράνι παντρεύτηκε και αυτή απαθανάτισε όλη την νεραϊδίσια τελετή.

Το μοντέλο και η Βερόνικα είναι καλύτερες φίλες εδώ και 17 χρόνια και μάλιστα η Βερόνικα είναι αυτή που στάθηκε στην Κιάρα στις πιο δύσκολές στιγμές της, όπως και τώρα δηλαδή με το πολύκροτο διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της και ράπερ Φέντεζ.

Η Βερόνικα παντρεύτηκε, λοιπόν, τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον Σιμονέτα σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε μέσα στο δάσος με κοντινούς φίλους και συγγενείς.

Το νυφικό της Βερόνικα ήταν απίθανο και μίνιμαλ. Είχε τα μαλλιά της σε ένα κομψό κότσο και το πέπλο της ήταν υπέροχο με κεντημένη δαντέλα στην άκρη.

Ο Σιμονέτα έλαμπε από την χαρά του, δεν μπορούσε να σταματήσει να την παίρνει αγκαλιές.

Διαβάστε ακόμα: Chiara Ferragni – Fedez: Διαζύγιο που μοιάζει με εμπόλεμη ζώνη – Το αστρονομικό ποσό που ζήτησε το μοντέλο – Ούτε τα μισά δεν θέλει να δώσει ο ράπερ (φωτό)

Μετά την τελετή, οι φίλοί και οι συγγενείς του ζευγαριού μαζευτήκαν σε μια πανέμορφη μικρή αυλή, στην οποία έγινε το γλέντι του γάμου.

Χαμόγελα, κέφι, ποτό και πολύ χορός είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που κυριάρχησαν στον ρομαντικό αυτό γάμο.

instagram

Η κουμπάρα Κιάρα Φεράνι τους ευχήθηκε: «Πάντα να προσέχετε ο ένας τον άλλον και να παλεύετε κάθε μέρα για την αγάπη σας γιατί όταν βρείτε έναν άνθρωπο που σας ενθουσιάζει έτσι, τότε ίσως έχετε βρει το πραγματικό νόημα της ζωής. Ελπίζω πάντα να αγαπάτε ο ένας τον άλλον έτσι, και να είστε αυτή η ηλιαχτίδα ο ένας για τον άλλον, ακόμα και όταν περιβάλλεστε από σύννεφα».

Διαβάστε ακόμα: Chiara Ferragni: Tour στην Ελλάδα – Ποζάρει στην Πάρο με θέα το απέραντο γαλάζιο & τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος – Λατρεύει τα νησιά μας (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ