Σοκαριστικό βίντεο: Οδηγοί τσακώνονται σε διασταύρωση με αλυσοπρίονα - Ένας κατέληξε στο νοσοκομείο με 6 ράμματα, δείτε

Ο οδηγός του ενός οχήματος ήταν κηπουρός και είχε αλυσοπρίονα στο φορτηγό

Ένα σοκαριστικό περιστατικό μεταξύ οδηγών στη Σικελία παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία, όταν οδηγός και συνοδηγός του ενός οχήματος που ήταν κηπουροί πήραν αλυσοπρίονα και κινήθηκαν εναντίον οδηγού και επιβατών τους άλλου.

Ο καβγάς ξεκίνησε, όταν ένας κηπουρός που οδηγούσε φορτηγό, παραλίγο να χτυπήσει ένα αυτοκίνητο σε κυκλικό κόμβο.

Οι επιβαίνοντες του αυτοκινήτου, όπως αναφέρει η Daily Mail, ήταν τρεις ξένοι υπήκοοι, οι οποίοι βγήκαν έξω από το όχημα για να αντιμετωπίσουν τον κηπουρό.

Οι δύο οδηγοί ξεκίνησαν να τσακώνονται πιο έντονα, σε σημείο που ο οδηγός του αυτοκινήτου κατέληξε, αρχικά, να αρπάζει από το φορτηγό του κηπουρού μια σκάλα, την οποία επιχείρησε να χρησιμοποιήσει ως όπλο εναντίον του.

Στη συνέχεια, ο φίλος του οδηγού του αυτοκινήτου παίρνει ένα από τα δύο αλυσοπρίονα που υπήρχαν στο πίσω μέρος του φορτηγού με τον κηπουρό να χρησιμοποιεί το άλλο.

Άρχισαν να δύο παλεύουν με τα αλυσοπρίονα στο χέρι, σαν ξίφη και από τύχη δεν είχαμε θύματα παρά το γεγονός ότι δεν τα είχανε βάλει μπροστά.

Ωστόσο, ο καβγάς δεν σταμάτησε αναίμακτα, καθώς τοπικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο κηπουρός τραυματίστηκε σοβαρά από τον καβγά, καταλήγοντας να κάνει έξι ράμματα στο κοντινότερο νοσοκομείο.

 

Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερες περιαστικών στις 10 Σεπτεμβρίου και η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ