O Πρίγκιπας Χάρι έγινε 40! – Ποια ήταν τα κορίτσια της ζωής του πριν τον μεγάλο έρωτα με την Μέγκαν Μάρκλ (φωτό)

Ατακτούλης!

πρίγκιπας Χάρι έχει γενέθλια και κλείνει τα 40!

Ο μικρός και άτακτος γιος, της αείμνηστης Πριγκίπισσας Νταϊάνα και του Βασιλιά Καρόλου είχε πλούσιο παρελθόν πριν κατασταλάξει στην εκλεκτή της καρδιά τους Μέγκαν.

Στις 27 Νοεμβρίου 2017 η Οικία Κλάρενς και το Παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσαν τον αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι με την Αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ. Στις 19 Μαΐου 2018 τελέστηκε ο γάμος τους στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου του Κάστρου Ουίνδσορ.

Image

twitter

Νatalie Pinkham: 2003

Η Pinkham είναι μια αθλητική δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

Image

twitter

Είναι τώρα παντρεμένη με δύο παιδιά. Αυτή και ο πρίγκιπας έχουν προφανώς διατηρήσει μια φιλία όλα αυτά τα χρόνια. 

Κάσι Σάμνερ: 2003

Η Σάμνερ γνώρισε τον πρίγκιπα στο νυχτερινό κέντρο Chinawhite του Λονδίνου το 2003 και μοιράστηκε μια ριψοκίνδυνη περιγραφή της νύχτας με μια εφημερίδα που αρχίζει: «Έκανε οπτική επαφή καθώς στεκόμουν στο μπαρ με φίλους και με προσκάλεσε στο τραπέζι του. Δεν άργησε να αρχίσει να με αγκαλιάζει».

Τσέλσι Ντέιβι: 2004-2011

Η γεννημένη στη Ζιμπάμπουε Τσέλσι Ντέιβι ήταν η πρώτη σοβαρή σχέση του πρίγκιπα Χάρι. Οι δυο τους είχαν μια σοβαρή σχέση από το 2004 έως το 2011, κατά τη διάρκεια της οποίας η Ντέιβι γνώρισε τη βασίλισσα και συνόδευσε τον Χάρι στον γάμο του αδελφού του με την Κέιτ Μίντλετον. 

Ωστόσο, η προσοχή ήταν προφανώς υπερβολική για αυτήν. «Ήταν τόσο γεμάτο: τρελό, τρομακτικό και άβολο. Το βρήκα πολύ δύσκολο όταν ήταν κακό. Δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω», είχε πει στους Times. 

Άστριντ Χάρμπορντ: 2009

Η Χάρμπορντ είναι φίλη της Κέιτ Μίντλετον και είχε μια σύντομη σχέση με τον Χάρι το 2009.

Καρολάιν Φλακ: 2009

Image

twitter

Ο Χάρι και η Φλακ φέρεται να συστήθηκαν από την κοινή τους φίλη Natalie Pinkham το 2009. 

Τα πήγαιναν καλά, αλλά η πίεση της συνεχούς προσοχής ήταν πάρα πολύ για την τηλεοπτική παρουσιάστρια.

Μόλι Κινγκ: 2010

Η Αγγλίδα τραγουδίστρια και μοντέλο συναντήθηκε με τον πρίγκιπα στο Asprey World Class Cup στο Hurtwood Polo Club του Surrey το 2010 και είπε στο περιοδικό Closer: «Ναι, γνώρισα τον Χάρι και βγήκαμε για ένα ποτό». 

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Harry: Ετοιμάζει το μεγάλο comeback στο Buckingham – «Έχει φάει πολλές απογοητεύσεις στις ΗΠΑ & του λείπει η πατρίδα του», αναφέρει φίλος του

Camilla Romestrand: 2010

Η Νορβηγίδα ροκ σταρ φέρεται να είπε σε φίλους της ότι όχι μόνο πέρασε τη νύχτα στο Clarence House το 2010, αλλά ο πρίγκιπας Χάρι σέρβιρε το πρωινό της στο κρεβάτι το πρωί.

Φλωρεντία Brudenell-Bruce: 2011

Η Brudenell-Bruce και ο Harry έβγαιναν το 2011.

 «Ένιωθε ότι όλα τα βλέμματα ήταν πάνω τους», δήλωσε μια πηγή στην Daily Mail. Τώρα είναι παντρεμένη με τον πολυεκατομμυριούχο τραπεζίτη Henry St George.

Χρυσηίδα Μπόνας: 2012-2014

Η Bonas και ο Harry έβγαιναν από το 2012 έως το 2014, αφού συστήθηκαν από την ξαδέλφη του, την πριγκίπισσα Ευγενία.

Η Bonas είναι ηθοποιός (εμφανίστηκε στο φετινό Tulip Fever) και κάποτε μοντέλο που έχει συνεργαστεί με τον Burberry και τον Mulberry. 

Έλλη Γκούλντινγκ: 2015

Η ποπ σταρ Goulding και ο πρίγκιπας μπορεί να είναι απλώς φίλοι, αλλά σίγουρα έχουν μια ιστορία μαζί. Η Goulding τραγούδησε στη γαμήλια δεξίωση του πρίγκιπα William και της Kate Middleton στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ το 2011 και στους Αγώνες Invictus το 2014. 

Το 2015 η Goulding και ο πρίγκιπας Harry φέρεται να εντοπίστηκαν κάτω από μια κουβέρτα σε έναν αγώνα πόλο και εκείνη έκανε ένα άτακτο χαμόγελο και κοίταξε μακριά όταν ρωτήθηκε για τον πρίγκιπα στην κάμερα. 

Να σημειωθεί ότι ο Πρίγκιπας Χάρι γνώρισε τη Μέγκαν Μαρκλ αφού ένας κοινός φίλος τους κανόνισε ραντεβού στα τυφλά στις αρχές Ιουλίου του 2016 και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Διαβάστε ακόμα: Έκτακτο - Royal news: Ο Βασιλιάς Κάρολος εύχεται στο γιο του, Πρίγκιπα Χάρι για τα 40α γενέθλιά του – «Σασμός» στο Buckingham; (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ