Ντίνος Καρύδης: Οι τελευταίες οικογενειακές φωτογραφίες με την κόρη του Σμαράγδα και τη σύζυγό του - Aύριο η κηδεία του ηθοποιού

 Ο Ντίνος Καρύδης λάτρευε την κόρη του Σμαράγδα, η οποία ήταν το στήριγμά του τα τελευταία δύσκολα χρόνια

Στο κοιμητήριο Ζωγράφου θα πραγματοποιηθεί αύριο η κηδεία (1.30μμ) του ηθοποιού Ντίνου Καρύδη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών.

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν παντρεμένος με την Τζούλια Αργυροπούλου με την οποία απέκτησαν μαζί την κόρη τους, επίσης ηθοποιό, Σμαράγδα Καρύδη.

Διαβάστε ακόμα: Ντίνος Καρύδης: Η Σμαράγδα μου λέει στο τηλέφωνο «μπαμπούλη σε αγαπώ» - Όταν μου το λέει αυτό, πεθαίνω

Τι είχε πει στην τελευταία του συνέντευξη το 2022

Σε συνέντευξή του το 2022 στο περιοδικό «Λοιπόν», ο Ντίνος Καρύδης μιλούσε για την αγάπη στην οικογένειά του αλλά και τις οικονομικές του δυσκολίες.

«Έχω δίπλα μου τη σύζυγο μου που είναι και αυτή μεγάλη σε ηλικία. Η πιο δίπλα, που ντρέπομαι να το πω, είναι η κόρη μου που αν δεν ήταν εκείνη, δεν θα είχα αυτή τη στιγμή ούτε τηλέφωνο για να μιλήσω. Δεν θα είχα ούτε για το νοίκι και ευτυχώς η Σμαράγδα μου μας βοηθάει. Η σύνταξη έχει κατέβει και έχει γίνει χαρτζιλίκι, την έκοψαν και οι μεν και οι δεν», δήλωνε ο Ντίνος Καρύδης.

Οι τελευταίες οικογενειακές αναρτήσεις

 

Τα τελευταία χρόνια ο Ντίνος Καρύδης έκανε ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις. Τον Οκτώβριο του 2023 ο ηθοποιός μαζί με τη σύζυγό του είχαν βρεθεί στο θέατρο Ήβη και στην πρεμιέρα «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη» στην οποία πρωταγωνιστούσε η κόρη του, Σμαράγδα Καρύδη.

Αμέσως μετά το τέλος της παράσταση η οικογένεια πόζαρε μαζί έχοντας στο πλευρό τους τον Θοδωρή Αθερίδη και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Φωτό: NDPPHOTO 

Ποιος ήταν ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης

Ο Ντίνος Καρύδης γεννήθηκε στις 27 Οκτωβρίου του 1938, υπήρξε αριστούχος της Δραματικής Σχολής Αθηνών, και ξεκίνησε την καριέρα του στο θέατρο.

Κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του, συνεργάστηκε με πολλούς σημαντικούς σκηνοθέτες και συμμετείχε σε μια ποικιλία έργων που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ειδών, από κωμωδίες μέχρι δράματα.

Υπήρξε επαγγελματίας ηθοποιός, όχι μόνον στο θέατρο αλλά και στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση.

Ήταν πατέρας της γνωστής ηθοποιού Σμαράγδας Καρύδη και σύζυγος της επίσης ηθοποιού Τζούλιας Αργυροπούλου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ