Kamala Harris: «Πέταξε» τα κουστούμια η υποψήφια Πρόεδρος των ΗΠΑ – Με chic στενό μαύρο φόρεμα με παγιέτα μαγνήτισε τα βλέμματα σε εκδήλωση του Λευκού Οίκου (φωτό)

Μια εμφάνιση εντελώς διαφορετική!

Η προεκλογική εκστρατεία της αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις συνεχίζεται και πάει πολύ καλά.

Χθες το βράδυ, η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία του 2024 εμφανίστηκε στο δείπνο των βραβείων Phoenix 2024 του Ιδρύματος Black Caucus (CBC) του Κογκρέσου της Ουάσινγκτον, το οποίο αναγνωρίζει άτομα που έχουν συμβάλει σημαντικά στην κοινωνία της Αμερικής.

Η Kamala Harris ήταν εντυπωσιακή χθες.

Δεν την έχουμε ξανα δει έτσι.

Για αυτή την σημαντική βραδιά, η Kamala Harris επέλεξε ένα στενό μαύρο φόρεμα με παγιέτα του LaQuan Smith, ενός Αφροαμερικάνου σχεδιαστή που είναι πολύ ανερχόμενος αυτή την περίοδο.

Η επιλογή ήταν ταιριαστή, δεδομένου ότι η βραδιά στόχευε να αναδείξει την υπεροχή των μαύρων σε όλες τις μορφές.

President Joe Biden and Vice President Kamala Harris attending the 2024 CBC Phoenix Awards Dinner, Washington, District of Columbia.

twitter

Να σημειωθεί ότι καθ 'όλη τη διάρκεια της εκστρατείας, έχει επιλέξει εκλεπτυσμένα κοστούμια από ευρωπαϊκούς οίκους μόδας όπως η Chloé, κυρίως σε αποχρώσεις του navy blue, του μαύρου ή του γκρι. 

Καθώς προχωρά η προεκλογική εκστρατεία της Χάρις, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί τη μόδα για να επισημάνει κάτι. Όταν φοράει τη δημιουργία ενός σχεδιαστή, δεν είναι απλώς μια αισθητική επιλογή - αντιπροσωπεύει κάτι.

Διαβάστε ακόμα: Hillary Clinton, Alexandria Ocasio-Cortez & Jill Biden: Όλες οι γυναίκες μαζί για την Kamala Harris – Την υποστηρίζουν «ως το κόκκαλο»! (φωτό& βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Kamala Harris: «Υπόσχομαι να γίνω πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς» - Τα «πυρά» στον Donald Trump από την υποψήφια των Δημοκρατικών (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ