Βίντεο: Ο Ντίνος Καρύδης μιλάει πολύ συγκινημένος για την κόρη του – Τα γενέθλιά του στα 80 και το συλλαλητήριο που τον οδήγησε σε έμφραγμα

Δείτε τι έλεγε ο Ντίνος Καρύδης για την περιπέτεια υγείας που είχε περάσει

Συγκίνηση έχει προκαλέσει ο θάνατος του Ντίνου Καρύδη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών μιλούσε πάντα με μεγάλη αγάπη για την κόρη του, Σμαράγδα, για την οποία δήλωνε στα τέλη του 2022 ότι «είναι βράχος δίπλα μου. Αν δεν ήταν εκείνη, δεν θα είχα αυτή τη στιγμή ούτε τηλέφωνο να μιλήσω. Δεν θα είχα ούτε για το νοίκι. Ευτυχώς, η Σμαράγδα μας βοηθάει».

«Η οικογένεια δεν είναι απλώς ένα σπουδαίο πράγμα. Είναι τα πάντα. Σαν την οικογένεια δεν έχει» έγραφε σε ανάρτησή του τον Δεκεμβρίου του 2021.

Δείτε ακόμα: Ντίνος Καρύδης: Οι τελευταίες οικογενειακές φωτογραφίες με την κόρη του Σμαράγδα και τη σύζυγό του - Aύριο η κηδεία του ηθοποιού 

Τι είχε πει στην τελευταία του συνέντευξη το 2022

Σε συνέντευξή του το 2022 στο περιοδικό «Λοιπόν», ο Ντίνος Καρύδης μιλούσε για την αγάπη στην οικογένειά του αλλά και τις οικονομικές του δυσκολίες.

«Έχω δίπλα μου τη σύζυγο μου που είναι και αυτή μεγάλη σε ηλικία. Η πιο δίπλα, που ντρέπομαι να το πω, είναι η κόρη μου που αν δεν ήταν εκείνη, δεν θα είχα αυτή τη στιγμή ούτε τηλέφωνο για να μιλήσω. Δεν θα είχα ούτε για το νοίκι και ευτυχώς η Σμαράγδα μου μας βοηθάει. Η σύνταξη έχει κατέβει και έχει γίνει χαρτζιλίκι, την έκοψαν και οι μεν και οι δεν», δήλωνε ο Ντίνος Καρύδης.

 

 

Ο Ντίνος Καρύδης πριν από περίπου 6 χρόνια είχε πάθει εγκεφαλικό κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία,  ανάκαμψε και περιέγραφε όσα έζησε:

 

 

Τα 80ά γενέθλια

Με τη σύζυγό του πάντα στο πλευρό του μετά το εγκεφαλικό που είχε περάσει είχε γιορτάσει τα 80ά γενέθλιά του

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ