Γενέθλια του Πρίγκιπα Harry: Παρακολούθησαν τένις για έναν καλό σκοπό με τους καλύτερους του φίλους & τα παιδάκια τους – Δείτε φωτογραφίες

Μαζεύτηκαν χρήματα για παιδιά που είναι σε ανάδοχες οικογένειες.

Ο πρίγκιπας Χάρι γιόρτασε τα 40α γενέθλιά του το Σαββατοκύριακο παρακολουθώντας ένα φιλανθρωπικό τουρνουά τένις προς τιμήν μιας από τις πιο στενές φίλες της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ εμφανίστηκαν στο τουρνουά τένις George Zajfen στο Λος Άντζελες το Σάββατο προς τιμήν του αείμνηστου γιου της Kelly McKee Zajfen, George.

Ο George πέθανε σε ηλικία μόλις εννέα ετών τον Ιούλιο του 2022 αφού βρέθηκε αναίσθητος στο σπίτι της οικογένειάς τους.

Η Meghan είναι γνωστό ότι είναι καλή φίλη με την Zajfen που έχασε τον γιό της. Είναι και οι δυο υπέρμαχες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των παιδιών ειδικότερα.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram χθες, την ημέρα των γενεθλίων του Χάρι, η Zajfen και η οικογένειά της ευχαρίστησαν τους Sussexes για την υποστήριξή τους στον διαγωνισμό το Σάββατο.

Μαζί με πέντε φωτογραφίες, έγραψαν στο τέλος ενός μεγάλου μηνύματος: «Πολύ ξεχωριστή μέρα επίσης... ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ 40α γενέθλια H! Είθε αυτό το ταξίδι γύρω από τον ήλιο να είναι το καλύτερο».

Η οικογένεια Zajfen έγραψε ότι ήταν μια «απίστευτη μέρα - γεμάτη συναισθήματα και πολλή αγάπη» και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα «πάνε απευθείας στην υποστήριξη των παιδιών με ανάδοχες οικογένειες, διασφαλίζοντας ότι έχουν τη νομική προστασία, τους πόρους και τις ευκαιρίες που αξίζουν προς τιμήν του όμορφου γιου μας Georgie».

Η ανάρτησή τους συνέχισε: «Η κοινότητά μας εμφανίστηκε με μεγάλο τρόπο και νιώθω δέος! Ετοιμαστείτε για μέρες δημοσίευσης εικόνων αυτού του μαγικού απογεύματος γιατί έχω τόσους πολλούς ανθρώπους να ευχαριστήσω και να φωνάξω από τις στέγες πόσο καταπληκτικοί είστε όλοι!

«Αλλά πρώτα, στους χορηγούς μας, το Ίδρυμα Archewell. Χάρι και Μέγκαν, ήσασταν ένα τέτοιο καθοδηγητικό φως για την οικογένειά μας, όχι μόνο στη φιλία, αλλά και με τον τρόπο που εμφανιστήκατε μέσα από την απίστευτη δουλειά που κάνει καθημερινά το Ίδρυμα Archewell.

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει υποστηρίξει την Zajfen μέσα από τη θλίψη από τότε που πέθανε ο George - και  Zajfen έχει περιγράψει τη Meghan ως «απίστευτη φίλη και μητέρα», προσθέτοντας ότι είναι «πάντα η πρώτη που λέει ναι και υποστηρίζει αυτούς που αγαπάτε».

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο  Χάρι, πέρασε χθες τα γενέθλιά του με τη Μέγκαν και τα παιδιά τους πρίγκιπα Άρτσι και πριγκίπισσα Λίλιμπετ εκεί.

Στη συνέχεια λέγεται ότι κατευθύνεται μακριά για μια συγκέντρωση με στενούς φίλους.

Διαβάστε ακόμα: Έκτακτο - Royal news: Ο Βασιλιάς Κάρολος εύχεται στο γιο του, Πρίγκιπα Χάρι για τα 40α γενέθλιά του – «Σασμός» στο Buckingham; (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: O Πρίγκιπας Χάρι έγινε 40! – Ποια ήταν τα κορίτσια της ζωής του πριν τον μεγάλο έρωτα με την Μέγκαν Μάρκλ (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ