Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η μικρότερη κόρη του, Θεοδώρα παντρεύεται τον καλό της, Μάθιου Κουμάρ – Ιδού, το royal προσκλητήριο με τα χρυσά γράμματα (φωτό)

Το ζευγάρι θα παντρευτεί στη Μητρόπολη Αθηνών στις 28 Σεπτεμβρίου.

Λίγο έμεινε μέχρι να παντρευτεί και το τελευταίο παιδί του Βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, η Θεοδώρα.

Η Θεοδώρα, η μικρότερη κόρη του βασιλικού ζεύγους της Ελλάδας μετά από τρεις αναβολές θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον δικηγόρο, Μάθιου Κουμάρ.

Το ζευγάρι θα παντρευτεί στη Μητρόπολη Αθηνών στις 28 Σεπτεμβρίου, παρουσία εστεμμένων από όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ αναμένεται να φορέσει νυφικό δια χειρός Σίλιας Κριθαριώτη. 

Οι προετοιμασίες του γάμου φτάνουν στο τέλος τους και το Secret των Παραπολιτικών βγάζει στην δημοσιότητα το εντυπωσιακό προσκλητήριο που επέλεξε το ζευγάρι.

Το ζευγάρι επέλεξε το «βασιλικό» χρώμα, το royal blue, και χρυσά γράµµατα για το προσκλητήριο του γάμου τους, ενώ είναι τυπωμένο και στα ελληνικά και στα αγγλικά.

«Η Α.Μ. Βασίλισσα Αννα-Μαρία και ο κύριος Σαμ Κουμάρ / η κυρία Γιολάντα Κουμάρ έχουν την τιµή να σας προσκαλέσουν στον γάµο της Πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Μάθιου Κουμάρ / 28 Σεπτεµβρίου 2024, 17.30 / Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, Ευαγγελισμός της Θεοτόκου», αναφέρεται στο προσκλητήριο για τον επερχόμενο γάμο του ζευγαριού.

Διαβάστε ακόμα: Βασιλικός γάμος στην Ελλάδα: Η πριγκίπισσα Θεοδώρα παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της, μεγαλοδικηγόρο Μάθιου Κουμάρ – Μετά από τρεις αναβολές (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Θεοδώρα Γλύξμπουργκ: Η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αναβάλλει για 3η φορά τον γάμο της με τον Μάθιου Κουµάρ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ