Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δεν μιλάει, δεν αντιδρά & έχει προβλήματα στην όραση» (βίντεο)

«Θέλει μεγάλο χρονικό διάστημα η περίπτωση του κυρίου Κόκοτα», σημείωσε.

Ο Δημήτρης Κόκοτας, όπως όλοι γνωρίζουμε υπέστη έμφραγμα στις 28 Μαρτίου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου και νοσηλεύεται εδώ και 6 μήνες.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο τραγουδιστής ένιωσε έντονη αδιαθεσία στην πρόβα που είχε με την ηθοποιό Τραϊάνα Ανανία για τις ανάγκες του «J2US».

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε για την πορεία της υγείας του τραγουδιστή στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, «Το Πρωινό».

Δείτε το βίντεο:


Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ σημείωσε για τον τραγουδιστή: «Tα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Τα περιστατικά αυτά θέλουν πολύ χρόνο και απ΄ ότι φάνηκε οι βελτιώσεις είναι πάρα πολύ μικρές και σε πολύ μεγάλα διαστήματα. Τον είδα πριν από μισή ώρα και αντιδρά μόνο στα επώδυνα ερεθίσματα, έχει την τραχειοστομία. Το μόνο που συνέβη τις τελευταίες ημέρες είναι ότι κουνάει λίγο το δεξί του πόδι στους φυσικοθεραπευτές. Aυτό είναι ένα μικρό σημάδι για εμάς τους γιατρούς ότι πρέπει να το παλέψουμε. Δεν μιλάει, δεν αντιδρά, έχει προβλήματα στην όραση».

Διαβάστε ακόμα: Δημήτρης Κόκοτας: Βρίσκεται σε καταστολή εδώ & 5 μήνες - «Δεν έχει αλλάξει κάτι, υπάρχει μια πολύ μικρή βελτίωση», λέει η σύζυγός του (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Είναι δύσκολα τα πράγματα, χρειάζεται πάρα πολύς χρόνος, γιατί υπάρχουν επιπλοκές» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ