Οικογενειακή τραγωδία: Πέθανε η μητέρα της κορυφαίας μπαλαρίνας, Michaela De Prince μια μέρα μετά από εκείνη – Είχε χάσει ήδη 3 παιδιά & άνδρα (φωτό & βίντεο)

Συνδέονται οι αιτίες των θανάτου τους;

Η οικογένεια της μπαλαρίνας, Michaela DePrince δεν έχει σταματήσει δέχεται «χτυπήματα».

Πέθανε η μητέρα της μια μέρα μετά από εκείνη.

Η κορυφαία στον χώρο της Michaela DePrince πέθανε πριν από μία εβδομάδα σε ηλικία μόλις 29 ετών και η αιτία του θανάτου ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή.

Η εκπρόσωπος της οικογένειας Jessica Volinski ενημέρωσε ότι η μητέρα της μπαλαρίνας έφυγε και εκείνη από τη ζωή την Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, μία ημέρα μετά τον θάνατο της θετής κόρης της Michaela. 

«Οι τελευταίες μέρες ήταν ακόμη πιο δύσκολες από ό,τι αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι, επειδή η οικογένεια αντιμετώπιζε επίσης τον θάνατο της θετής μητέρας της, Elaine DePrince», έγραψε η Volinski σε ανάρτηση στο Facebook.

«Η μητέρα της Elaine πέθανε κατά τη διάρκεια μιας διαδικασίας ρουτίνας για την προετοιμασία μιας χειρουργικής επέμβασης στις 11 Σεπτεμβρίου. Η Michaela πέθανε πριν από την Elaine και η Elaine δεν γνώριζε για τον θάνατο της Michaela τη στιγμή της διαδικασίας. Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, οι δύο θάνατοι δεν είχαν καμία σχέση μεταξύ τους. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορούμε να κατανοήσουμε το παράλογο είναι ότι η Elaine, η οποία είχε ήδη χάσει τρία παιδιά πριν από πολλά χρόνια, γλίτωσε με τη χάρη του Θεού τον πόνο της απώλειας ενός τέταρτου παιδιού. Αυτό που περνάει η οικογένεια αυτή τη στιγμή είναι πραγματικά αφάνταστα οδυνηρό. Το να θρηνείς δύο μέλη της οικογένειας που πέθαναν μέσα σε ένα 24ωρο είναι τραγικό και καταστροφικό», ανέφερε η εκπρόσωπος της οικογένειας και ζήτησε από τους χρήστες του διαδικτύου να παραπέμπουν στην ανάρτησή της όσους διακινούν εσφαλμένες πληροφορίες ή εικασίες σχετικά με τα δύο γεγονότα.

Λίγα λόγια για την μπαλαρίνα Michaela DePrince

Η Michaela πέθανε την προηγούμενη εβδομάδα χωρις ακόμα να έχει γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου της.

Η 29χρονη μπαλαρίνα είχε μια αξιοσημείωτη πορεία από την ταλαιπωρία ως ορφανή στην εμπόλεμη Σιέρα Λεόνε μέχρι τις πολυάριθμες διακρίσεις στον κόσμο του διεθνούς χορού.

Μικρή, υποσιτίστηκε και κακοποιήθηκε σε ένα ορφανοτροφείο στα πρώτα χρόνια της ζωής της, πριν υιοθετηθεί από την Elaine και τον Charles DePrince στο Νιου Τζέρσεϊ σε ηλικία τεσσάρων ετών. 

Η οικογένεια αυτή είχε 11 παιδιά, εννέα από τα οποία υιοθετήθηκαν, 4 εκ των οποίων έχασαν την ζωή τους.

Τον θετό της πατέρα η μπαλαρίνα τον είχε χάσει το 2022 από τον Covid.

Διαβάστε ακόμα: Πέθανε η Michaela DePrince στα 29 – Η χαρισματική μπαλαρίνα με την δύσκολη παιδική ηλικία είχε χορέψει & για την Beyonce (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ