Παντρεύτηκε ο 1 από τους 3 πολυαγαπημένους τραγουδιστές των il volo! – Η καλλονή Μισέλ με το νεραϊδένιο νυφικό & η τελετή στην λίμνη Como (φωτό & βίντεο)

Υπέρχο σκηνικό!

Οι Il Volo είναι ιταλικό συγκρότημα, αποτελούμενο από τρεις άντρες τραγουδιστές: τους τενόρους Πιέρο Μπαρόνε, Ινιάτσιο Μποσκέτο και τον βαρύτονο Τζανλούκα Τζινόμπλε.

Ο ένας εκ των τριών παντρεύτηκε και το συγκρότημα «πλέει» σε πελάγη ευτυχίας.

Ο λόγος για τον Ινιάτσιο Μποσκέτο.

Ο Ινιάτσιο Μποσκέτο γεννήθηκε στην Μπολόνια στην Ιταλία και είναι μέλος του συγκροτήματος από το 2010. Όπως λένε και οι τρεις τραγουδιστές, ο Ινιάτσιο είναι το χιούμορ των Il volo αφού είναι αυτός που κάνει τα πιο πολλά αστεία και διασκεδάζει το κοινό στις συναυλίες λέγοντας ανέκδοτα.

Τώρα παντρεύτηκε την καλή του, την Μισέλ Μπερτολίνι με θέα την λίμνη κόμο, ήταν ένα μαγευτικό σκηνικό.

Ο γαμπρός full in love και η νύφη έμοιαζε με νεράιδα.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και γάμος

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και γάμος

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, κηροπήγια, γαμήλια τούρτα, γάμος και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, γάμος και κείμενο

Παρόντες εννοείται ήταν ο Piero Barone και ο Gianluca Ginoble.

Στην είσοδο της νύφης, ο Ignazio Boschetto δεν συγκράτησε τα δάκρυά του, και συγκινήθηκε ακόμη πιο πολύ κατά τη διάρκεια των όρκων τους.

«Η ιστορία μας είναι μοναδική - είπε στη Μισέλ του - μία από αυτές τις ιστορίες που βλέπεις σε ταινίες ή που λες στα παιδιά. Όλα ξεκίνησαν από ένα βλέμμα, τόσο έντονο και βαθύ που έπεσα μέσα του και στο τέλος δεν βγήκα ποτέ από αυτό. Από τη στιγμή που είδαμε ο ένας τον άλλον τον Νοέμβριο ήξερα ότι ήσουν εσύ, είχα τη γυναίκα μου μπροστά μου. 

Σε μια εβδομάδα σου έδωσα τα κλειδιά του σπιτιού, μετά από 20 μέρες γνώρισα την οικογένειά σου, μετά από ενάμιση μήνα σου ζήτησα να με παντρευτείς, μετά από ούτε 11 μήνες σε παντρεύτηκα. Είμαστε δύο τρελοί άνθρωποι, είναι αλήθεια. Αλλά μαζί σου δεν υπάρχει σωστή ή τέλεια στιγμή, υπάρχει μόνο ο χρόνος μας. Μαζί σου θέλω να ζήσω όλα όσα ελπίζεις στη ζωή, μαζί σου θέλω να κλάψω και να γελάσω, μαζί σου θέλω να ζήσω το προνόμιο να είμαι πατέρας».

Διαβάστε ακόμα: Η Karen Elson το διάσημο μοντέλο με τα κόκκινα μαλλιά παντρεύτηκε στα 45 της ξανά - Το Valentino νυφικό είναι απλά συγκλονιστικό

Διαβάστε ακόμα: Έξι χρόνια γάμου για τον Αντώνη Χανδρή & την Θεοδώρα – Το love story του jet set ζεύγους που ζει στο Λονδίνο (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr